1.SOKAK SANATÇILARI FESTİVALİ SONA ERDİ

Kültür 15.06.2015 - 14:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4035+ kez okundu.
 

1.SOKAK SANATÇILARI FESTİVALİ SONA ERDİ

Altınordu Belediyesi ile Ordu Valiliği ve Kültürel Girişimciler Gençlik Sanat ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen “1. Sokak Sanatçıları Festivali” sona erdi.

 2 gün süren festival renkli görüntülere sahne oldu. Festivale katılanlar Atatürk Parkı, Tahıl Pazarı, Şadırvan ve Altınordu Belediyesi önünde  güzel ve eğlenceli bir hafta sonu yaşadılar.  Festival kapsamında iki gün boyunca konserler, tiyatro oyunları, resim, imza günü, el sanatları ve birbirinden farklı stantlarla birçok etkinlik gerçekleştirildi.  13 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da Altınordu Atatürk Parkı’nda açılışı gerçekleşen festival, 14 Haziran Pazar günü saat 22.00’de gerçekleştirilen konser ile son buldu.  Festivalin kapanışında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Sokak Sanatçıları Festivali’nin bu yıl ilk kez düzenlendiğini ve geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti.  Başkan Tekintaş, önümüzdeki yıllarda daha fazla katılım ile bu festivali gerçekleştirmek istediklerini kaydederken, “ Sanatın topluma kazandırılması için emek sarf eden sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimizin sanata teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Altınordu Belediyesi olarak sizlere hizmet etmek, sosyal, kültürel ve mesleki gelişim ihtiyaçlarınızı karşılamak gayesiyle bu yola çıktık. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hazırladığımız bu projemizde temel amacımız; halkımızın yeteneklerinin farkında olmasını sağlamak, bu yeteneklerinin geliştirmek, gençlerimizin sanatsal eğitimlerine katkıda bulunmak ve halkımızın birbiriyle kaynaşmasını sağlamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bu festivale katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Altınordu Belediyesi ile Ordu Valiliği ve Kültürel Girişimciler Gençlik Sanat ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen “1. Sokak Sanatçıları Festivali” sona erdi.

 2 gün süren festival renkli görüntülere sahne oldu. Festivale katılanlar Atatürk Parkı, Tahıl Pazarı, Şadırvan ve Altınordu Belediyesi önünde  güzel ve eğlenceli bir hafta sonu yaşadılar.

 Festival kapsamında iki gün boyunca konserler, tiyatro oyunları, resim, imza günü, el sanatları ve birbirinden farklı stantlarla birçok etkinlik gerçekleştirildi.

 13 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da Altınordu Atatürk Parkı’nda açılışı gerçekleşen festival, 14 Haziran Pazar günü saat 22.00’de gerçekleştirilen konser ile son buldu.

 Festivalin kapanışında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Sokak Sanatçıları Festivali’nin bu yıl ilk kez düzenlendiğini ve geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti.

 Başkan Tekintaş, önümüzdeki yıllarda daha fazla katılım ile bu festivali gerçekleştirmek istediklerini kaydederken, “ Sanatın topluma kazandırılması için emek sarf eden sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimizin sanata teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Altınordu Belediyesi olarak sizlere hizmet etmek, sosyal, kültürel ve mesleki gelişim ihtiyaçlarınızı karşılamak gayesiyle bu yola çıktık. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hazırladığımız bu projemizde temel amacımız; halkımızın yeteneklerinin farkında olmasını sağlamak, bu yeteneklerinin geliştirmek, gençlerimizin sanatsal eğitimlerine katkıda bulunmak ve halkımızın birbiriyle kaynaşmasını sağlamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bu festivale katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.