15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ

Gündem 17.07.2017 - 17:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3158+ kez okundu.
 

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı kapsamında, 15 Temmuz Cumartesi günü milli birlik yürüyüşü ile başlayan etkinlikler Pazar gecesi saat 24.00’te sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı kapsamında, 15 Temmuz Cumartesi günü milli birlik yürüyüşü ile başlayan etkinlikler Pazar gecesi saat 24.00’te sona erdi. Demokrasi nöbetinin ikinci günündeki etkinliklere Başkan Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz da katıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleriyle ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, “15 Temmuz’un 1. yıl dönümünde, ülke olarak verilen istiklâl savaşını unutmamak, şehit düşen vatandaşlarımızı anmak, gazilerimize ve aziz milletimize şükranlarımızı sunmak amacıyla programlar düzenledik. Yaptığımız etkinliklerde gördük ki vatandaşlarımızdaki 15 Temmuz ruhu, hâlâ canlılığını koruyor. Milli irade ruhumuz ölümsüz kaldığı sürece bizi yıkacak hiçbir güç yok. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, o günkü inanç ve vatan aşkı ile meydanları dolduran gazilerimize ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. Sanatçı Ahmet Yenilmez’in yazıp oynadığı, Çanakkale Destanı’nı ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkın gösterdiği azmi konu alan tek kişilik  “1915’ten 15 Temmuz’a” adlı tiyatro oyunu, Altınordu ilçesinin ardından Ünye ve Fatsa ilçelerinde de sahnelendi. 15 Temmuz demokrasi meydanı önünde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinliklerde mehter takımının gösterilerine, 15 Temmuz ile ilgili film, video, ezgi ve marşların LED ekrandan gösterilmesine ve tasavvuf musikisi konserine kadar yer verilen program saat 24.00’te sona erdi.          
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı kapsamında, 15 Temmuz Cumartesi günü milli birlik yürüyüşü ile başlayan etkinlikler Pazar gecesi saat 24.00’te sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı kapsamında, 15 Temmuz Cumartesi günü milli birlik yürüyüşü ile başlayan etkinlikler Pazar gecesi saat 24.00’te sona erdi.

Demokrasi nöbetinin ikinci günündeki etkinliklere Başkan Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz da katıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleriyle ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, “15 Temmuz’un 1. yıl dönümünde, ülke olarak verilen istiklâl savaşını unutmamak, şehit düşen vatandaşlarımızı anmak, gazilerimize ve aziz milletimize şükranlarımızı sunmak amacıyla programlar düzenledik. Yaptığımız etkinliklerde gördük ki vatandaşlarımızdaki 15 Temmuz ruhu, hâlâ canlılığını koruyor. Milli irade ruhumuz ölümsüz kaldığı sürece bizi yıkacak hiçbir güç yok. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, o günkü inanç ve vatan aşkı ile meydanları dolduran gazilerimize ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Sanatçı Ahmet Yenilmez’in yazıp oynadığı, Çanakkale Destanı’nı ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkın gösterdiği azmi konu alan tek kişilik  “1915’ten 15 Temmuz’a” adlı tiyatro oyunu, Altınordu ilçesinin ardından Ünye ve Fatsa ilçelerinde de sahnelendi.

15 Temmuz demokrasi meydanı önünde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinliklerde mehter takımının gösterilerine, 15 Temmuz ile ilgili film, video, ezgi ve marşların LED ekrandan gösterilmesine ve tasavvuf musikisi konserine kadar yer verilen program saat 24.00’te sona erdi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.