17. GELENEKSEL ÇAMBAŞI YAYLASI ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Kültür 26.07.2018 - 13:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3943+ kez okundu.
 

17. GELENEKSEL ÇAMBAŞI YAYLASI ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesinin her yıl birlikte düzenlediği Çambaşı Yaylası Şenlikleri’nin bu sene 17.si gerçekleştiriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesinin her yıl birlikte düzenlediği Çambaşı Yaylası Şenlikleri’nin bu sene 17.si gerçekleştiriliyor. TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ ÇAMBAŞI YAYLASI’NA BEKLİYORUZ Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 28 Temmuz Cumartesi günü başlayacak ve 2 gün sürecek olan şenliklere tüm Orduluları davet ederek, “Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çambaşı Yaylası Şenliklerimizin bu yıl 17.sini düzenliyoruz. Ordu’muzun önemli turizm bölgelerinden olan Çambaşı Yaylası’nda yapılan şenlikler yayla turizmine önemli katkı sağlıyor. Bu anlamda geleneksel hâle gelen Çambaşı Yaylası Şenliklerimize Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz” dedi. DOLU DOLU BİR FESTİVAL OLACAK 17. Geleneksel Çambaşı Yaylası Şenlikleri, düzenlenecek birçok etkinlikle birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapacak. Yöresel yarışmalar ve konserlerle renklenecek festivalin programı ise şu şekilde olacak: 1.GÜN PROGRAMI 10.00 Açılış 10.30 Yöresel Yarışmalar (Peynir, Bal, Çilek, Kuzu ve Buzağı Yarışması, El Sanatları Sergisi) 19.00 Mahalli Sanatçılar Konseri 21.00 Havai Fişek Gösterisi 22.00 Meydan Ateşi Yakılması 2.GÜN PROGRAMI 11.00 Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı Gösterisi 11.30 Protokol Konuşmaları 12.00 Ödül Töreni (Peynir, Bal, Çilek, Kuzu, Buzağı ve El Sanatları Yarışmalarında Dereceye Girenler için) ve Fidan Dikimi 13.00 Taner Can Konseri 13.30 Grup İMERA Konseri
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesinin her yıl birlikte düzenlediği Çambaşı Yaylası Şenlikleri’nin bu sene 17.si gerçekleştiriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesinin her yıl birlikte düzenlediği Çambaşı Yaylası Şenlikleri’nin bu sene 17.si gerçekleştiriliyor.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ ÇAMBAŞI YAYLASI’NA BEKLİYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 28 Temmuz Cumartesi günü başlayacak ve 2 gün sürecek olan şenliklere tüm Orduluları davet ederek, “Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çambaşı Yaylası Şenliklerimizin bu yıl 17.sini düzenliyoruz. Ordu’muzun önemli turizm bölgelerinden olan Çambaşı Yaylası’nda yapılan şenlikler yayla turizmine önemli katkı sağlıyor. Bu anlamda geleneksel hâle gelen Çambaşı Yaylası Şenliklerimize Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

DOLU DOLU BİR FESTİVAL OLACAK

17. Geleneksel Çambaşı Yaylası Şenlikleri, düzenlenecek birçok etkinlikle birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapacak. Yöresel yarışmalar ve konserlerle renklenecek festivalin programı ise şu şekilde olacak:

1.GÜN PROGRAMI

10.00 Açılış

10.30 Yöresel Yarışmalar (Peynir, Bal, Çilek, Kuzu ve Buzağı Yarışması, El Sanatları Sergisi)

19.00 Mahalli Sanatçılar Konseri

21.00 Havai Fişek Gösterisi

22.00 Meydan Ateşi Yakılması

2.GÜN PROGRAMI

11.00 Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı Gösterisi

11.30 Protokol Konuşmaları

12.00 Ödül Töreni (Peynir, Bal, Çilek, Kuzu, Buzağı ve El Sanatları Yarışmalarında Dereceye Girenler için) ve Fidan Dikimi

13.00 Taner Can Konseri

13.30 Grup İMERA Konseri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.