19 İLÇEDE KANDİL SİMİDİ İKRAM EDİLDİ

Yaşam 23.03.2018 - 09:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3527+ kez okundu.
 

19 İLÇEDE KANDİL SİMİDİ İKRAM EDİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Regaip Kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, Altınordu ilçesiyle birlikte 19 ilçenin tamamında vatandaşlara 15 bin kandil simidi ikramında bulunuldu. Altınordu’da tahıl pazarı ile şadırvan yanında kurulan stantlarda ve ilçe merkezlerinde kandil simidi ikram eden Büyükşehir Belediyesi, verdiği hizmetle vatandaşların takdirini topladı.   Başkan Enver Yılmaz, Regaip Kandili’nin tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve refah getirmesini dileyerek, “Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesine vesile olması temennisiyle üç ayların müjdeleyicisi bu mübarek gecede yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni kutluyorum” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Regaip Kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, Altınordu ilçesiyle birlikte 19 ilçenin tamamında vatandaşlara 15 bin kandil simidi ikramında bulunuldu. Altınordu’da tahıl pazarı ile şadırvan yanında kurulan stantlarda ve ilçe merkezlerinde kandil simidi ikram eden Büyükşehir Belediyesi, verdiği hizmetle vatandaşların takdirini topladı.

 

Başkan Enver Yılmaz, Regaip Kandili’nin tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve refah getirmesini dileyerek, “Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesine vesile olması temennisiyle üç ayların müjdeleyicisi bu mübarek gecede yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.