21-28 NİSAN EBELER HAFTASI

Sağlık 23.04.2015 - 14:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3852+ kez okundu.
 

21-28 NİSAN EBELER HAFTASI

Genel Sekreter Küçükoğlu’nun Ebele Haftası kutlama mesajı

Hayata atılan ilk çığlığa uzanan sıcacık bir el, doğum ağrısı çeken bir annenin acılarını dindiren, aileye istek ve özlemle beklenen bebeklerimizin katılmasını sağlayan ve bu mucizevî olaya tanıklık etmenin gururunu yaşayan ebelerimiz, bu sebeple toplum içinde saygın bir yer edinmiştir.“Annelerin gebelik ve doğumla ilgili süreci korkuyla değil huzurla ve sağlıkla geçirmesini sağlayarak, güzel anılara sahip olmalarının sağlanmasında önemli yeri olan, büyük fedakârlıklarla görevlerini ifa etmeye çalışan ebelerimizi de bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, “21-28 Nisan Ebeler Haftası”nı kutlarım.
Genel Sekreter Küçükoğlu’nun Ebele Haftası kutlama mesajı

Hayata atılan ilk çığlığa uzanan sıcacık bir el, doğum ağrısı çeken bir annenin acılarını dindiren, aileye istek ve özlemle beklenen bebeklerimizin katılmasını sağlayan ve bu mucizevî olaya tanıklık etmenin gururunu yaşayan ebelerimiz, bu sebeple toplum içinde saygın bir yer edinmiştir.
“Annelerin gebelik ve doğumla ilgili süreci korkuyla değil huzurla ve sağlıkla geçirmesini sağlayarak, güzel anılara sahip olmalarının sağlanmasında önemli yeri olan, büyük fedakârlıklarla görevlerini ifa etmeye çalışan ebelerimizi de bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, “21-28 Nisan Ebeler Haftası”nı kutlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.