23 NİSAN KUTLU OLSUN

Yaşam 23.04.2017 - 14:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3270+ kez okundu.
 

23 NİSAN KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 tarihinin çocuklara bayram olarak armağan edildi.

23 Nisan 1920 tarihi egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu gün olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır. Bu gurur gününün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmesi ile dünyada ilk kez kutlanan çocuk bayramı, bu milletin geleceğine verdiği önemi de gözler önüne sermektedir. 23 Nisan dünyanın tek çocuk bayramıdır.Bugünün Türkiye'sinde çocuk olanlar yarının Türkiye'sinde ülkeyi yönetenler olacak ve bu cennet ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştıracaklardır.
Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 tarihinin çocuklara bayram olarak armağan edildi.

23 Nisan 1920 tarihi egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu gün olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır.

Bu gurur gününün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmesi ile dünyada ilk kez kutlanan çocuk bayramı, bu milletin geleceğine verdiği önemi de gözler önüne sermektedir. 23 Nisan dünyanın tek çocuk bayramıdır.Bugünün Türkiye'sinde çocuk olanlar yarının Türkiye'sinde ülkeyi yönetenler olacak ve bu cennet ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştıracaklardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.