4.BİNANIN YIKIMI TAMAMLANDI

Gündem 23.08.2017 - 11:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4340+ kez okundu.
 

4.BİNANIN YIKIMI TAMAMLANDI

Fatsa ilçesinde ve Büyükşehir Ordu ilimizin en önemli projelerinden bir tanesi olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projemizde 4.binanın da yıkımı tamamlandı.

Fatsa ilçesinde ve Büyükşehir Ordu ilimizin en önemli projelerinden bir tanesi olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projemizde 4.binanın da yıkımı tamamlandı. Cumhuriyet Meydanında 4. binanın yıkımı 14 Ağustos Pazartesi günü başlamış üst çatı bölümü ve bir katı mini ekskavatör ile yıkıldıktan sonra geçtiğimiz Pazar günü de bina tamamen yıkıldı. 4.binanın hafriyat kaldırma çalışmaları da 24 saatte tamamlandı. Fatsalı vatandaşlar da Cumhuriyet Meydanındaki 4.binanın yıkımını da dikkatli gözlerle takip ettiler. “BUNDAN SONRA SÜREÇ DAHA DA HIZLI İŞLEYECEK” Fatsa Belediye Başkanı  Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada Cumhuriyet Meydanında 4. binanın yıkımının tamamlandığını belirterek, “Cumhuriyet Meydanında 1 tane yıkılacak binamız kaldı. Bu bina taşınan bankanın olduğu bina. Bu binanın da yıkımına önümüzdeki günlerde başlanılacak. Ben ilçemize desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum. 2017 yılı Fatsa için yatırım yılı olacak demiştik. Ordu’nun prestij projelerinden biri olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı projemizde binaların yıkım işlemleri de bu manada devam ediyor. Cumhuriyet meydanında süreç bundan sonra daha hızlı ilerleyecek. 2019 yılının başında Fatsa ilçemiz yep yeni bir Cumhuriyet Meydanına kavuşmuş olacak.” dedi.
Fatsa ilçesinde ve Büyükşehir Ordu ilimizin en önemli projelerinden bir tanesi olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projemizde 4.binanın da yıkımı tamamlandı.

Fatsa ilçesinde ve Büyükşehir Ordu ilimizin en önemli projelerinden bir tanesi olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projemizde 4.binanın da yıkımı tamamlandı. Cumhuriyet Meydanında 4. binanın yıkımı 14 Ağustos Pazartesi günü başlamış üst çatı bölümü ve bir katı mini ekskavatör ile yıkıldıktan sonra geçtiğimiz Pazar günü de bina tamamen yıkıldı. 4.binanın hafriyat kaldırma çalışmaları da 24 saatte tamamlandı. Fatsalı vatandaşlar da Cumhuriyet Meydanındaki 4.binanın yıkımını da dikkatli gözlerle takip ettiler.

“BUNDAN SONRA SÜREÇ DAHA DA HIZLI İŞLEYECEK”

Fatsa Belediye Başkanı  Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada Cumhuriyet Meydanında 4. binanın yıkımının tamamlandığını belirterek, “Cumhuriyet Meydanında 1 tane yıkılacak binamız kaldı. Bu bina taşınan bankanın olduğu bina. Bu binanın da yıkımına önümüzdeki günlerde başlanılacak. Ben ilçemize desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum. 2017 yılı Fatsa için yatırım yılı olacak demiştik. Ordu’nun prestij projelerinden biri olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı projemizde binaların yıkım işlemleri de bu manada devam ediyor. Cumhuriyet meydanında süreç bundan sonra daha hızlı ilerleyecek. 2019 yılının başında Fatsa ilçemiz yep yeni bir Cumhuriyet Meydanına kavuşmuş olacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.