ADIGÜZEL'DEN 2 B AÇIKLAMASI

Siyaset 04.12.2019 - 11:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2538+ kez okundu.
 

ADIGÜZEL'DEN 2 B AÇIKLAMASI

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, orman vasfını yitirmiş arazilere ilişkin yaptığı açıklamada; “Bunların sahiplerine verilmesi için belirlenen bedeller, bölgemiz ve günümüz ekonomik koşullarına göre oldukça yüksek gelmektedir” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, kentte orman vasfını yitirmiş (2B) arazileri ile ilgili sorun yaşandığını açıkladı. Parti il binasında dün basın açıklaması yapan Milletvekili Adıgüzel, arazilerin sahiplerine verilmesi için belirlenen ücretlerinin yüksek olduğuna dikkat çekti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yerel seçimler öncesinde 2B arazilerinin fiyatlarının düşürülmesi için çalışma yapacağını hatırlatan Adıgüzel, şöyle konuştu: ‘SÖZÜNÜZDE DURUN’ Bölgemizde bir de 2B (orman vasfını yitirmiş araziler)  sorunu var. Bunların sahiplerine verilmesi için belirlenen bedeller bölgemiz ve günümüz ekonomik koşullarına göre oldukça yüksek gelmektedir. Vatandaşlardan yoğun bir şekilde şikâyet alıyoruz. Şu anda fiyat yüksekliği nedeniyle hiç başvuru yapılmayan ilçelerimiz var. İlgililere sorulduğunda fiyatların TÜFE –TEFE’ ye oranla belirlendiğini ve adil olduğunu iddia ediyorlar. Hâlbuki yerel seçimler öncesi 8 Mart 2019’da AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler 2B arazilerinin fiyatlarının yüksek olduğunu, Orman Genel Müdürüne bunu dile getirdiğini, önümüzdeki günlerde Valilikçe kurulacak komisyonun tekrardan çalışma yaparak fiyatları düşüreceğini söyleyerek “şimdiden bunların müjdesini veriyorum” demiştir. Büyükşehir de onlar, hükümet de onlar. Lütfen sözünüzü tutun, gereğini yapın, mağduriyeti giderin.”
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, orman vasfını yitirmiş arazilere ilişkin yaptığı açıklamada; “Bunların sahiplerine verilmesi için belirlenen bedeller, bölgemiz ve günümüz ekonomik koşullarına göre oldukça yüksek gelmektedir” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, kentte orman vasfını yitirmiş (2B) arazileri ile ilgili sorun yaşandığını açıkladı. Parti il binasında dün basın açıklaması yapan Milletvekili Adıgüzel, arazilerin sahiplerine verilmesi için belirlenen ücretlerinin yüksek olduğuna dikkat çekti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yerel seçimler öncesinde 2B arazilerinin fiyatlarının düşürülmesi için çalışma yapacağını hatırlatan Adıgüzel, şöyle konuştu:

‘SÖZÜNÜZDE DURUN’

Bölgemizde bir de 2B (orman vasfını yitirmiş araziler)  sorunu var. Bunların sahiplerine verilmesi için belirlenen bedeller bölgemiz ve günümüz ekonomik koşullarına göre oldukça yüksek gelmektedir. Vatandaşlardan yoğun bir şekilde şikâyet alıyoruz. Şu anda fiyat yüksekliği nedeniyle hiç başvuru yapılmayan ilçelerimiz var. İlgililere sorulduğunda fiyatların TÜFE –TEFE’ ye oranla belirlendiğini ve adil olduğunu iddia ediyorlar. Hâlbuki yerel seçimler öncesi 8 Mart 2019’da AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler 2B arazilerinin fiyatlarının yüksek olduğunu, Orman Genel Müdürüne bunu dile getirdiğini, önümüzdeki günlerde Valilikçe kurulacak komisyonun tekrardan çalışma yaparak fiyatları düşüreceğini söyleyerek “şimdiden bunların müjdesini veriyorum” demiştir. Büyükşehir de onlar, hükümet de onlar. Lütfen sözünüzü tutun, gereğini yapın, mağduriyeti giderin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.