AHMET CEMİL KÜRŞAT HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam 02.11.2018 - 11:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2361+ kez okundu.
 

AHMET CEMİL KÜRŞAT HAYATINI KAYBETTİ

Ordu´nun sevilen esnaflarında Ahmet Cemil Kürşat 61 yaşında vefat etti.

Ahmet Cemil Kürşat ,kısa süre önce rahatsızlanarak tedavi görmeye başladığı ve  son olarak Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisine  devam edilen Kürşat'ın dün gece geç saatlarde verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.Yakın dostları ve  çevresi tarafından sevilen şakacı ve hayat dolu bir insan olan kürşat'ın bu ani ölümü sevenlerini adeta şok etti. Beyefendi kişiliği ,yardımseverliği ve insanları sevmesi ikili ilişkilere önem veren yapısı herkes tarafından bilinen,sevilen bir eş ve baba olan kürşat'ın cenazesinin yarın Yalı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı asri mezarlığındaki aille kabristanlığında defnedileceği bildirildi. Bizlerde Ordu Manşet ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyoruz.
Ordu´nun sevilen esnaflarında Ahmet Cemil Kürşat 61 yaşında vefat etti.

Ahmet Cemil Kürşat ,kısa süre önce rahatsızlanarak tedavi görmeye başladığı ve  son olarak Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisine  devam edilen Kürşat'ın dün gece geç saatlarde verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.Yakın dostları ve  çevresi tarafından sevilen şakacı ve hayat dolu bir insan olan kürşat'ın bu ani ölümü sevenlerini adeta şok etti.

Beyefendi kişiliği ,yardımseverliği ve insanları sevmesi ikili ilişkilere önem veren yapısı herkes tarafından bilinen,sevilen bir eş ve baba olan kürşat'ın cenazesinin yarın Yalı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı asri mezarlığındaki aille kabristanlığında defnedileceği bildirildi.

Bizlerde Ordu Manşet ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.