AK PARTİ GRUBU TOPLANDI

Gündem 11.04.2019 - 13:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4174+ kez okundu.
 

AK PARTİ GRUBU TOPLANDI

İl Binasında yapılan yeni dönemin ilk Parti grubu toplantısına , İl Yerel Yönetimler Başkanı Musa İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İl Binasında yapılan yeni dönemin ilk Parti grubu toplantısına , İl Yerel Yönetimler Başkanı Musa İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı. TEVAZU VE SAMİMİYETLE , AŞKLA, ORDU’LU HEMŞEHRİLERİMİZİN HER BİRİNİN HİZMETKARI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞINIZA İl Başkanı Halit Tomakin, Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine 2024 e kadar yani 5 yıl süre ile Ordu’lu hemşehrilerimiz tarafından göreve getirildiklerini hatırlatarak, yeni dönemde Belediye işi gönül işi tevazu ve samimiyetle , aşkla Ordu’lu hemşehrilerimizin her birinin hizmetkarı olmak için çalışacağınıza yürekten inanıyorum dedi. 76 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİNİN 63 TANESİ AK PARTİ’Lİ Başkan Tomakin, Belediye Meclis üyelerinin , Belediye Başkanının ilçedeki , kahvehanede, mahallede vel hasıl her yerde gözü kulağı sizler olacaksınız , Belediye Başkanımızın başarılarına başarı katmak için siz birinci basamaksınız diyerek, hiç birimiz bundan önce görev yapmış Ordu için taşı taş üstüne koymuş ve görevini tamamlamış arkadaşlarımızın hizmetlerini istismar konusu yapmayacağız uyarısında bulundu. VATANDAŞLARIMIZIN TERCİHİNİN GEREĞİNİ , TEVAZU İLE GÖNÜLLER KAZANARAK AMA ARI MİSALİ DE ÇALIŞARAK YAPACAĞIZ Başkan Tomakin, 76 Büyükşehir Belediye Meclis Üyesinin 63 tanesi AK PARTİ’li olduğunu anımsatarak , mecliste ezici çoğunluk bizde , biz bunu bir kibir , bir övünme meselesi yapmayacağız. Vatandaşlarımızın tercihinin gereğini , tevazu ve alçak gönüllülükle , gönüller kazanarak ama arı misali de çalışarak yapacağız yaptığımız hizmetlerin üzerine hizmetler ekleyeceğiz dedi. Konuşmalardan sonra , AK PARTİ Büyükşehir Belediyesi Grup Seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, Grup Başkan Vekilliğine ALTINORDU Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İSMET YÜCESOY, Grup Sözcülüğüne, ÇATALPINAR Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ZÜLEYHA ERİŞ, Grup Sekreterliğine FATSA Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi MEHMET GENÇAY Seçildi
İl Binasında yapılan yeni dönemin ilk Parti grubu toplantısına , İl Yerel Yönetimler Başkanı Musa İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İl Binasında yapılan yeni dönemin ilk Parti grubu toplantısına , İl Yerel Yönetimler Başkanı Musa İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

TEVAZU VE SAMİMİYETLE , AŞKLA, ORDU’LU HEMŞEHRİLERİMİZİN HER BİRİNİN HİZMETKARI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞINIZA

İl Başkanı Halit Tomakin, Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine 2024 e kadar yani 5 yıl süre ile Ordu’lu hemşehrilerimiz tarafından göreve getirildiklerini hatırlatarak, yeni dönemde Belediye işi gönül işi tevazu ve samimiyetle , aşkla Ordu’lu hemşehrilerimizin her birinin hizmetkarı olmak için çalışacağınıza yürekten inanıyorum dedi.

76 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİNİN 63 TANESİ AK PARTİ’Lİ

Başkan Tomakin, Belediye Meclis üyelerinin , Belediye Başkanının ilçedeki , kahvehanede, mahallede vel hasıl her yerde gözü kulağı sizler olacaksınız , Belediye Başkanımızın başarılarına başarı katmak için siz birinci basamaksınız diyerek, hiç birimiz bundan önce görev yapmış Ordu için taşı taş üstüne koymuş ve görevini tamamlamış arkadaşlarımızın hizmetlerini istismar konusu yapmayacağız uyarısında bulundu.

VATANDAŞLARIMIZIN TERCİHİNİN GEREĞİNİ , TEVAZU İLE GÖNÜLLER KAZANARAK AMA ARI MİSALİ DE ÇALIŞARAK YAPACAĞIZ

Başkan Tomakin, 76 Büyükşehir Belediye Meclis Üyesinin 63 tanesi AK PARTİ’li olduğunu anımsatarak , mecliste ezici çoğunluk bizde , biz bunu bir kibir , bir övünme meselesi yapmayacağız. Vatandaşlarımızın tercihinin gereğini , tevazu ve alçak gönüllülükle , gönüller kazanarak ama arı misali de çalışarak yapacağız yaptığımız hizmetlerin üzerine hizmetler ekleyeceğiz dedi.

Konuşmalardan sonra , AK PARTİ Büyükşehir Belediyesi Grup Seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, Grup Başkan Vekilliğine ALTINORDU Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İSMET YÜCESOY, Grup Sözcülüğüne, ÇATALPINAR Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ZÜLEYHA ERİŞ, Grup Sekreterliğine FATSA Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi MEHMET GENÇAY Seçildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.