AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ, ORDU’DA BAŞLIYOR

Siyaset 26.11.2021 - 01:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2403+ kez okundu.
 

AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ, ORDU’DA BAŞLIYOR

AK PARTİ Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından 81 ilde başlatılan Teşkilat Akademisi eğitim programı bu hafta sonu Ordu’da yapılacak,

AK PARTİ Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından 81 ilde başlatılan Teşkilat Akademisi eğitim programı bu hafta sonu Ordu’da yapılacak, konu ile ilgili bir açıklama yapan  İl Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Funda Yılmaz , 27-28 Kasım tarihlerinde, Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olan Teşkilat Akademisi Ordu Eğitim Programı kapsamında birbirinden özel konuklar, teşkilatımıza eğitim verecek dedi. İLK EĞİTİM PROGRAMI, GEÇMİŞ DÖNEM SAĞLIK BAKANIMIZ, HEMŞEHRİMİZ SN. DR. RECEP AKDAĞ İLE BAŞLAYACAK Funda Yılmaz Program’ın , geçmiş dönem Sağlık Bakanı, Sn.Prof. Dr. Recep Akdağ'ın "AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider Eğitimi" ile başlayacak. Ardından, Siyaset Bilimci   Dr. Murat Yılmaz, "Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar Eğitimi" verecek. MKYK Üyemiz ve İstanbul Milletvekilimiz Sn. Mustafa Ataş'ın "Teşkilatın El Kitabı" eğitimi ile devam edecek olan Teşkilat Akademisi, Adana Milletvekilimiz Sn. Ahmet Zenbilci'nin "Reformcu AK Belediyecilik" eğitimi ve TV Programcısı/Şair Sn. Serdar Tuncer'in "Motivasyon" eğitimiyle Cumartesi gününü tamamlanacağını söyledi.  TEŞKİLAT AKADEMİSİ, PAZAR GÜNÜ 4 EĞİTİM PROGRAMIYLA SONA ERECEK AR-GE Başkanı Funda Yılmaz, Teşkilat Akademisinin ikinci gününde (Pazar günü) 4 eğitim programı gerçekleştirilecek. Akademisyen/Köşe Yazarı Sn. İdris Kardaş'ın "Siyasal İletişim ve Yeni Medya" eğitim programıyla başlayacak olan Teşkilat Akademisi, İletişim Uzmanı/Yazar Sn. Dr. Şaban Kızıldağ'ın "Etkili İletişim" eğitimi, Araştırmacı Yazar Sn. Selim Cerrah'ın "Savunma Sanayi-Teknoloji-Ulaştırma" eğitimi ve Program Yapımcısı Sn. Hayati İnanç'ın "AK Değerler" eğitimiyle sona ereceğinin bilgisini verdi. KATILIMCILARA "KATILIM BELGESİ" VERİLECEK AR-GE BaşkanI Funda Yılmaz , Teşkilat Akademisi'nin 2 günlük Ordu Eğitim Programına eksiksiz olarak katılan katılımcılara, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımızca "Katılım Belgesi" verileceğini belirtti.            
AK PARTİ Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından 81 ilde başlatılan Teşkilat Akademisi eğitim programı bu hafta sonu Ordu’da yapılacak,
AK PARTİ Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından 81 ilde başlatılan Teşkilat Akademisi eğitim programı bu hafta sonu Ordu’da yapılacak, konu ile ilgili bir açıklama yapan  İl Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Funda Yılmaz , 27-28 Kasım tarihlerinde, Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olan Teşkilat Akademisi Ordu Eğitim Programı kapsamında birbirinden özel konuklar, teşkilatımıza eğitim verecek dedi.
İLK EĞİTİM PROGRAMI, GEÇMİŞ DÖNEM SAĞLIK BAKANIMIZ, HEMŞEHRİMİZ SN. DR. RECEP AKDAĞ İLE BAŞLAYACAK
Funda Yılmaz Program’ın , geçmiş dönem Sağlık Bakanı, Sn.Prof. Dr. Recep Akdağ'ın "AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider Eğitimi" ile başlayacak. Ardından, Siyaset Bilimci   Dr. Murat Yılmaz, "Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar Eğitimi" verecek. MKYK Üyemiz ve İstanbul Milletvekilimiz Sn. Mustafa Ataş'ın "Teşkilatın El Kitabı" eğitimi ile devam edecek olan Teşkilat Akademisi, Adana Milletvekilimiz Sn. Ahmet Zenbilci'nin "Reformcu AK Belediyecilik" eğitimi ve TV Programcısı/Şair Sn. Serdar Tuncer'in "Motivasyon" eğitimiyle Cumartesi gününü tamamlanacağını söyledi. 
TEŞKİLAT AKADEMİSİ, PAZAR GÜNÜ 4 EĞİTİM PROGRAMIYLA SONA ERECEK
AR-GE Başkanı Funda Yılmaz, Teşkilat Akademisinin ikinci gününde (Pazar günü) 4 eğitim programı gerçekleştirilecek. Akademisyen/Köşe Yazarı Sn. İdris Kardaş'ın "Siyasal İletişim ve Yeni Medya" eğitim programıyla başlayacak olan Teşkilat Akademisi, İletişim Uzmanı/Yazar Sn. Dr. Şaban Kızıldağ'ın "Etkili İletişim" eğitimi, Araştırmacı Yazar Sn. Selim Cerrah'ın "Savunma Sanayi-Teknoloji-Ulaştırma" eğitimi ve Program Yapımcısı Sn. Hayati İnanç'ın "AK Değerler" eğitimiyle sona ereceğinin bilgisini verdi.
KATILIMCILARA "KATILIM BELGESİ" VERİLECEK
AR-GE BaşkanI Funda Yılmaz , Teşkilat Akademisi'nin 2 günlük Ordu Eğitim Programına eksiksiz olarak katılan katılımcılara, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımızca "Katılım Belgesi" verileceğini belirtti.
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.