AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ PROGRAMI DÜZENLENECEK

Asayiş 14.05.2022 - 06:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3438+ kez okundu.
 

AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ PROGRAMI DÜZENLENECEK

81 ilde düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, birbirinden değerli konukların katılımlarıyla bu Pazar günü Altınordu, Fatsa ve Ünye'de düzenlenecek

AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, birbirinden değerli konukların katılımlarıyla bu Pazar günü yapılacak. 81 ilde düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, birbirinden değerli konukların katılımlarıyla bu Pazar günü Altınordu, Fatsa ve Ünye'de düzenlenecek. Altınordu'daki program AK Parti Ordu İl Başkanlığı Konferans Salonunda, Fatsa'da Fatsa Kültür Merkezinde, Ünye'de ise Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirilecek. Altınordu Programı saat 14.00'te, Fatsa ve Ünye Programları ise saat 10.00'da başlayacak. "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" sloganıyla AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen programa birbirinden değerli konuklar katılarak katılımcılara eğitim veriyor. Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, 81 ildeki tüm Mahalle Başkanları için düzenleniyor. Ünlü sanatçı ve 25. Dönem AK Parti Milletvekili Uğur Işılak, gazeteci Zafer Şahin, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve akademisyen Tarkan Zengin, ilimize gelerek Teşkilat Akademisi Mahalle Programına katılacaklar. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Teşkilat Akademisi Mahalle Programı ile ilgili olarak "81 ilde düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle Programının ilimizde gerçekleşmesinin heyecanını yaşıyoruz. Bir eğitimci olarak bu eğitimlerin son derece önemli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Birbirinden önemli konuklar, uç beylerimiz olan Mahalle Başkanlarımıza eğitim verecek. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanımız Mustafa Şen olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Programımızın tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." açıklamalarında bulundu.  
81 ilde düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, birbirinden değerli konukların katılımlarıyla bu Pazar günü Altınordu, Fatsa ve Ünye'de düzenlenecek

AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, birbirinden değerli konukların katılımlarıyla bu Pazar günü yapılacak.

81 ilde düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, birbirinden değerli konukların katılımlarıyla bu Pazar günü Altınordu, Fatsa ve Ünye'de düzenlenecek. Altınordu'daki program AK Parti Ordu İl Başkanlığı Konferans Salonunda, Fatsa'da Fatsa Kültür Merkezinde, Ünye'de ise Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirilecek. Altınordu Programı saat 14.00'te, Fatsa ve Ünye Programları ise saat 10.00'da başlayacak.

"Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" sloganıyla AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen programa birbirinden değerli konuklar katılarak katılımcılara eğitim veriyor. Teşkilat Akademisi Mahalle Programı, 81 ildeki tüm Mahalle Başkanları için düzenleniyor.

Ünlü sanatçı ve 25. Dönem AK Parti Milletvekili Uğur Işılak, gazeteci Zafer Şahin, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve akademisyen Tarkan Zengin, ilimize gelerek Teşkilat Akademisi Mahalle Programına katılacaklar.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Teşkilat Akademisi Mahalle Programı ile ilgili olarak "81 ilde düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle Programının ilimizde gerçekleşmesinin heyecanını yaşıyoruz. Bir eğitimci olarak bu eğitimlerin son derece önemli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Birbirinden önemli konuklar, uç beylerimiz olan Mahalle Başkanlarımıza eğitim verecek. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanımız Mustafa Şen olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Programımızın tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." açıklamalarında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.