AKKUŞ'A MÜJDE!

Gündem 13.03.2020 - 00:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4053+ kez okundu.
 

AKKUŞ'A MÜJDE!

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'dan Akkuş'a müjdeyi verdi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'dan Akkuş'a müjdeyi verdi. Gündoğdu PTT Genel Müdürü Sayın Hakan Gülten ile yaptığı görüşmede; " Akkuşlu hemşehrilerimiz için; 700 metrekarelik alana kurulacak olan PTT binamızın 6 ay içerisinde tamamlanması sözünü aldık. Bir haftaya ihalesi gerçekleştirilip yapımına başlanacak olan PTT binamız, 700 metrekarelik alan da her katı 500 metrekare olacak şekilde 2 katı idari ve 1 katı misafirhane olmak üzere 3 katlı proje kapsamında inşa edilecek olup, tüm hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını en içten dileklerimle temenni ederim." dedi.      
Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'dan Akkuş'a müjdeyi verdi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'dan Akkuş'a müjdeyi verdi.
Gündoğdu PTT Genel Müdürü Sayın Hakan Gülten ile yaptığı görüşmede; " Akkuşlu hemşehrilerimiz için; 700 metrekarelik alana kurulacak olan PTT binamızın 6 ay içerisinde tamamlanması sözünü aldık.
Bir haftaya ihalesi gerçekleştirilip yapımına başlanacak olan PTT binamız, 700 metrekarelik alan da her katı 500 metrekare olacak şekilde 2 katı idari ve 1 katı misafirhane olmak üzere 3 katlı proje kapsamında inşa edilecek olup,
tüm hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını en içten dileklerimle temenni ederim." dedi.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.