AKKUŞ ALTYAPIYA AĞIRLIK VERİYOR

Spor 20.01.2017 - 17:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4023+ kez okundu.
 

AKKUŞ ALTYAPIYA AĞIRLIK VERİYOR

Altyapıdan 4 Oyuncuya Profesyonel İmza Attırıldı.Akkuş'ta Belediyesi'nde göreve gelir gelmez belediyespor kulübünü aktif hale getirerek gençlerin önünü açan Belediye Başkanı İsa Demirci birçok Akkuşlu genci sporla tanıştırdı.

Belediyespor bir çok branşta çalışmalarını sürdürürken, kulüp bünyesinde 3 yıldır faaliyet gösteren ve aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren voleybol A takımına altyapıdan Akkuşlu 4 oyuncu kazandırıldı. Altyapıdan Abdussamet Türkmen, Semih Gül, Sezai Ergin ve Muhammet Aksu'ya profesyonel imza attırıldı ve A takımla çalışmalara başladılar. Oyuncuları ve hocalarını makamında kabul eden Başkan Demirci, "Yaptığımız çalışmaların kısa sürede meyve verdiğini görmek bizleri mutlu etti. Akkuşlu gençlerimizden 4'ünü voleybol A takımımıza kazandırdık. Gençlerimizin önü açıldı, kendilerini göstermeye başladılar, bu gençlerimiz diğer arkadaşlarına da örnek olacaklar. Kısa vadede bir çok Akkuşlu gencimiz sporda yakaladıkları başarılarla adını bizlere duyuracaklar, bugün bunu başarabileceklerini gördük, kendilerine bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum. Gençlerimiz yeter ki istesinler, başarsınlar. Biz sonuna kadar yanlarında olacağız ve onları destekleyeceğiz" dedi.
Altyapıdan 4 Oyuncuya Profesyonel İmza Attırıldı.Akkuş'ta Belediyesi'nde göreve gelir gelmez belediyespor kulübünü aktif hale getirerek gençlerin önünü açan Belediye Başkanı İsa Demirci birçok Akkuşlu genci sporla tanıştırdı.

Belediyespor bir çok branşta çalışmalarını sürdürürken, kulüp bünyesinde 3 yıldır faaliyet gösteren ve aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren voleybol A takımına altyapıdan Akkuşlu 4 oyuncu kazandırıldı.

Altyapıdan Abdussamet Türkmen, Semih Gül, Sezai Ergin ve Muhammet Aksu'ya profesyonel imza attırıldı ve A takımla çalışmalara başladılar.

Oyuncuları ve hocalarını makamında kabul eden Başkan Demirci, "Yaptığımız çalışmaların kısa sürede meyve verdiğini görmek bizleri mutlu etti. Akkuşlu gençlerimizden 4'ünü voleybol A takımımıza kazandırdık. Gençlerimizin önü açıldı, kendilerini göstermeye başladılar, bu gençlerimiz diğer arkadaşlarına da örnek olacaklar. Kısa vadede bir çok Akkuşlu gencimiz sporda yakaladıkları başarılarla adını bizlere duyuracaklar, bugün bunu başarabileceklerini gördük, kendilerine bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum. Gençlerimiz yeter ki istesinler, başarsınlar. Biz sonuna kadar yanlarında olacağız ve onları destekleyeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.