AKKUŞ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Gündem 01.03.2018 - 13:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3284+ kez okundu.
 

AKKUŞ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Akkuş'ta beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

Akkuş'ta beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Ordu'nun yüksek kesimlerinde kar etkisini giderek arttırıyor. Akkuş'ta sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkili olurken, ilçeyi beyaz bir örtü kapladı. Hava sıcaklığı ortalama 8 derece düşerek -4 dereceye ulaştı. Meteorolojiden alınan bilgiye göre, ilçede devam eden kar yağışı, yarın (cuma) öğle saatlerinde hafifleyecek ve yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak. Öte yandan Akkuş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri "kar yağışını beklediklerini, araçların ve personellerin karla mücadele çalışmalarına hazır olduğunu" belirttiler.
Akkuş'ta beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

Akkuş'ta beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

Ordu'nun yüksek kesimlerinde kar etkisini giderek arttırıyor.

Akkuş'ta sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkili olurken, ilçeyi beyaz bir örtü kapladı. Hava sıcaklığı ortalama 8 derece düşerek -4 dereceye ulaştı. Meteorolojiden alınan bilgiye göre, ilçede devam eden kar yağışı, yarın (cuma) öğle saatlerinde hafifleyecek ve yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak.

Öte yandan Akkuş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri "kar yağışını beklediklerini, araçların ve personellerin karla mücadele çalışmalarına hazır olduğunu" belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.