AKKUŞ FESTİLAVİ 28 - 29 TEMMUZ'DA

Kültür 03.07.2017 - 18:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2995+ kez okundu.
 

AKKUŞ FESTİLAVİ 28 - 29 TEMMUZ'DA

Akkuş Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 28-29 Temmuz'da Yapılacak Festival Bünyesinde Yağlı Pehlivan Güreşleri, Konserler, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Yer Alacak

Akkuş 7. Kültür Sanat ve Turizm Festivali 28-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Festivalde birçok etkinliğin yer alacağı öğrenilirken amacın ilçenin tanıtılması, Akkuşluların buluşması olduğu ifade edildi. En son 2008 yılında "Argan Gürgen Festivali" adı altında yapılan ve 8 yıl çeşitli sebeplerden dolayı ara verilen festival bu yıl dolu dolu içeriğiyle tekrar yapılmaya başlanılacak. Festival bünyesinde yağlı pehlivan güreşleri, konserler, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenecek. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Festival denilince insanlarımızın aklına eğlence ve konser gelmekte. Tabi konserlerimiz olacak insanlarımız eğlenecek ama biz daha çok ilçemizin tanıtımına yönelik kültürel ve sosyal etkinliklerimizle ön plana çıkmak istiyoruz. Bununla ilgili bir komite oluşturup festivalle ilçemizin tanıtımını daha fazla nasıl yapabiliriz, gurbetle sılayı bir araya nasıl getirebiliriz anlamında bir çalışma yapacağız. 28-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan festivalimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum" dedi.   Festival Programı: 28 Temmuz Cuma Saat: 11.00 Yağlı Pehlivan Güreşleri (Dibekdüzü Yaylası) Saat: 19.00 Konser (Yerel Sanatçılar & Hülya Polat) 29 Temmuz Cumartesi Saat: 14.00 Yöresel Yarışmalar Saat: 19.00 Konser (Yerel Sanatçılar & Sinan Yılmaz)
Akkuş Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 28-29 Temmuz'da Yapılacak Festival Bünyesinde Yağlı Pehlivan Güreşleri, Konserler, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Yer Alacak

Akkuş 7. Kültür Sanat ve Turizm Festivali 28-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Festivalde birçok etkinliğin yer alacağı öğrenilirken amacın ilçenin tanıtılması, Akkuşluların buluşması olduğu ifade edildi.

En son 2008 yılında "Argan Gürgen Festivali" adı altında yapılan ve 8 yıl çeşitli sebeplerden dolayı ara verilen festival bu yıl dolu dolu içeriğiyle tekrar yapılmaya başlanılacak. Festival bünyesinde yağlı pehlivan güreşleri, konserler, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenecek.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Festival denilince insanlarımızın aklına eğlence ve konser gelmekte. Tabi konserlerimiz olacak insanlarımız eğlenecek ama biz daha çok ilçemizin tanıtımına yönelik kültürel ve sosyal etkinliklerimizle ön plana çıkmak istiyoruz. Bununla ilgili bir komite oluşturup festivalle ilçemizin tanıtımını daha fazla nasıl yapabiliriz, gurbetle sılayı bir araya nasıl getirebiliriz anlamında bir çalışma yapacağız. 28-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan festivalimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum" dedi.

 

Festival Programı:

28 Temmuz Cuma

Saat: 11.00 Yağlı Pehlivan Güreşleri (Dibekdüzü Yaylası)

Saat: 19.00 Konser (Yerel Sanatçılar & Hülya Polat)

29 Temmuz Cumartesi

Saat: 14.00 Yöresel Yarışmalar

Saat: 19.00 Konser (Yerel Sanatçılar & Sinan Yılmaz)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.