AKTAŞ PLAJI TURİZMİN YENİ GÖZDESİ

Gündem 31.12.2020 - 00:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2923+ kez okundu.
 

AKTAŞ PLAJI TURİZMİN YENİ GÖZDESİ

Ordu’da kıyı turizminde önemli bir destinasyon alanı oluşturmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaca cevap verecek şekilde yeniden projelendirilen Aktaş Plajı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Ordu’da kıyı turizminde önemli bir destinasyon alanı oluşturmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaca cevap verecek şekilde yeniden projelendirilen Aktaş Plajı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen Perşembe İlçesi Aktaş Plajı Restoran Projesi kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı, doğası ve özgün kimliğiyle büyük bir potansiyeli içinde barındıran Aktaş Plajı, kullanım ihtiyacına göre yenilenecek ve modern bir restoran projesi hayata geçirilecek. PROJEDE HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ Proje ile Perşembe ilçesinde yıllardır özlemle beklenen bir yatırımın hayat bulacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, vatandaşların ihtiyacına cevap verecek projede her şeyin düşünüldüğüne dikkat çekti. Genel Sekreter Alp şöyle konuştu: “Proje kapsamında toplam 283 m² tek katlı ahşap konstrüksiyon sistemle yapılan bir restoran projesi hayata geçirilecek. İçerisinde kapalı ve yarı açık yemek yeme alanları, bir adet orta şömineli kış bahçesi, açık alanda bir adet klasik ateş şöminesi, çocuk oyun odası, bir adet sahne alanı, bay-bayan WC’ler, bir adet engelli WC, 1 adet bebek bakım odası, mutfak bölümü, 2 adet depolama alanı, personel WC ve hazırlık odaları yer alan restoran, ilçedeki önemli bir eksikliği giderecek. Çalışmalar kapsamında restoranın temel imalatı tamamlandı, temel iç dolgusuna başlandı. Taş duvar imalatı tamamlandı. Saha dolgu ve reglaj çalışmaları devam ediyor. Perşembe’nin cazibesi bu projeyle daha da artacak” ATIL ARAZİ TURİZME KAZANDIRILIYOR Çalışmalar için Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür eden Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, yıllardır atıl durumda olan alanın güzel bir görünüme kavuşarak turizme katkı sunacağını belirtti.  
Ordu’da kıyı turizminde önemli bir destinasyon alanı oluşturmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaca cevap verecek şekilde yeniden projelendirilen Aktaş Plajı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Ordu’da kıyı turizminde önemli bir destinasyon alanı oluşturmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaca cevap verecek şekilde yeniden projelendirilen Aktaş Plajı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen Perşembe İlçesi Aktaş Plajı Restoran Projesi kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı, doğası ve özgün kimliğiyle büyük bir potansiyeli içinde barındıran Aktaş Plajı, kullanım ihtiyacına göre yenilenecek ve modern bir restoran projesi hayata geçirilecek.
PROJEDE HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Proje ile Perşembe ilçesinde yıllardır özlemle beklenen bir yatırımın hayat bulacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, vatandaşların ihtiyacına cevap verecek projede her şeyin düşünüldüğüne dikkat çekti.
Genel Sekreter Alp şöyle konuştu: “Proje kapsamında toplam 283 m² tek katlı ahşap konstrüksiyon sistemle yapılan bir restoran projesi hayata geçirilecek. İçerisinde kapalı ve yarı açık yemek yeme alanları, bir adet orta şömineli kış bahçesi, açık alanda bir adet klasik ateş şöminesi, çocuk oyun odası, bir adet sahne alanı, bay-bayan WC’ler, bir adet engelli WC, 1 adet bebek bakım odası, mutfak bölümü, 2 adet depolama alanı, personel WC ve hazırlık odaları yer alan restoran, ilçedeki önemli bir eksikliği giderecek. Çalışmalar kapsamında restoranın temel imalatı tamamlandı, temel iç dolgusuna başlandı. Taş duvar imalatı tamamlandı. Saha dolgu ve reglaj çalışmaları devam ediyor. Perşembe’nin cazibesi bu projeyle daha da artacak”
ATIL ARAZİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
Çalışmalar için Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür eden Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, yıllardır atıl durumda olan alanın güzel bir görünüme kavuşarak turizme katkı sunacağını belirtti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.