Almanya'da OBKT rüzgarı!

Sanat 07.02.2015 - 12:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4285+ kez okundu.
 

Almanya'da OBKT rüzgarı!

ORDU Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, çıktığı Almanya turnesinde özellikle gurbetçi Ordulular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kapalı gişe oynayan oyun, Almanya'nın çeşitli kentlerinde sahnelenmeye devam ediyor.

ALMANYA - ORDU Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, çıktığı Almanya turnesinde Hekimoğlu ve Düğün Evi adlı oyunlarını sahneledi. Dün akşam Almanya'nın Dortmund kentinde sahnelenen oyun kapalı gişe oynarken, bu akşam da Frankfurt'ta Hekimoğlu adlı oyun sahnelenecek. OBKT oyuncuları, 8 Şubat Pazar akşamı da yine Almanya'nın Düsseldorf kentinde Düğün Evi adlı oyunu gurbetçi Ordulularla buluşturacak. Yurtdışı Ordulular Kültür Dayanışma Derneği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yola çıkan OBKT ekibi, adeta Almanya çıkarması yaptı. Almanya'da yaşayan Ordulular tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan ekip, gittiği her kentte de kapalı gişe oyunlar sahnelemeye devam ediyor. OBKT'nin oyunlarını beraberindeki bir heyetle Almanya'da bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz ve Ordu Kent Konseyi üyeleri de izledi. Almanya'da yaşayan Ordulular için de unutulmaz anların yaşandığı gecede zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.
ORDU Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, çıktığı Almanya turnesinde özellikle gurbetçi Ordulular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kapalı gişe oynayan oyun, Almanya'nın çeşitli kentlerinde sahnelenmeye devam ediyor.

ALMANYA - ORDU Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, çıktığı Almanya turnesinde Hekimoğlu ve Düğün Evi adlı oyunlarını sahneledi. Dün akşam Almanya'nın Dortmund kentinde sahnelenen oyun kapalı gişe oynarken, bu akşam da Frankfurt'ta Hekimoğlu adlı oyun sahnelenecek. OBKT oyuncuları, 8 Şubat Pazar akşamı da yine Almanya'nın Düsseldorf kentinde Düğün Evi adlı oyunu gurbetçi Ordulularla buluşturacak.

Yurtdışı Ordulular Kültür Dayanışma Derneği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yola çıkan OBKT ekibi, adeta Almanya çıkarması yaptı. Almanya'da yaşayan Ordulular tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan ekip, gittiği her kentte de kapalı gişe oyunlar sahnelemeye devam ediyor. OBKT'nin oyunlarını beraberindeki bir heyetle Almanya'da bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz ve Ordu Kent Konseyi üyeleri de izledi. Almanya'da yaşayan Ordulular için de unutulmaz anların yaşandığı gecede zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.