ALTINORDU BELEDİYESİ MUHTEŞEM BİR KONSERLE YAZA MERHABA DEDİ

Gündem 23.05.2022 - 01:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2950+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ MUHTEŞEM BİR KONSERLE YAZA MERHABA DEDİ

Altınordu Belediyesi, hem 19 Mayıs hem de Mayıs Yedisi coşkusunun bir arada yaşandığı muhteşem bir konserle yaza merhaba dedi.

Altınordu Belediyesi, hem 19 Mayıs hem de Mayıs Yedisi coşkusunun bir arada yaşandığı muhteşem bir konserle yaza merhaba dedi. Yerel gruplardan Filtre ve Karadeniz ezgilerinin sevilen sesi Kürşat Gürel'in sahne aldığı konsere gençler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Aşkın Tören öncülüğünde "Kültür ve Sanat Şehri Altınordu" mottosuyla birçok kültür ve sanat etkinliğine imza atan Altınordu Belediyesi’nin “Gençlik Haftası” ve “Mayıs Yedisi” kapsamında düzenlediği Gençlik Konseri şehrin ortak coşkusuna dönüştü. 19 MAYIS VE MAYIS YEDİSİ COŞKUSU BİR ARADA YAŞANDI Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bağımsızlık ateşinin yakıldığı 19 Mayıs’ın 103. yılında, aynı ruh ve heyecanla sloganıyla düzenlenen Gençlik Konseri festival tadında bir şölene dönüştü. Belediye ücretsiz otopark alanında düzenlenen konserde ilk sahneyi yerel gruplardan Filtre aldı. Sergiledikleri performans ile vatandaşlardan beğeni toplayan Filtre grubundan sonra sahne alan Kürşat Gürel ile coşku zirveye çıktı. Sanatçı Gürel’in seslendirdiği ezgilere vatandaşların hep bir ağızdan eşlik ettiği konseri Başkan Aşkın Tören de vatandaşların arasından takip etti. BAŞKAN TÖREN, “BU YAZ SÜRPRİZLERİMİZLE KÜLTÜR VE SANATA HEP BİRLİKTE DOYACAĞIZ” Konser sonunda genç sanatçıya çiçek takdim eden Başkan Tören, sahneden vatandaşlarla birlikte Hekimoğlu türküsünü de seslendirdi. Altınordu’nun baharın, bereketin, kardeşliğin, gençliğin ve geleceğin şehri olduğunu belirten Başkan Tören, “Altınordu sanat demektir, Altınordu medeniyet demektir, dününden hareketle yarına yürüyen, Üzerine kurulduğu coğrafyayı ve tarihi yarına taşıyan, sanatıyla, kültürüyle yeni bir ufka yürüyen şehirdir Altınordu. Şehri, yöreyi bir araya getiren, birlikteliği güçlendiren günlerin birlikte kutlanması çok önemli. İşte, biz böylesi iki önemli gün için bir aradayız. Altınordu, diğer faaliyetlerinin yanında sanat ve kültürle yükselen bir şehirdir. Altınordulu’ların kültür ve sanata doyacakları sürpriz etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.   
Altınordu Belediyesi, hem 19 Mayıs hem de Mayıs Yedisi coşkusunun bir arada yaşandığı muhteşem bir konserle yaza merhaba dedi.

Altınordu Belediyesi, hem 19 Mayıs hem de Mayıs Yedisi coşkusunun bir arada yaşandığı muhteşem bir konserle yaza merhaba dedi. Yerel gruplardan Filtre ve Karadeniz ezgilerinin sevilen sesi Kürşat Gürel'in sahne aldığı konsere gençler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde "Kültür ve Sanat Şehri Altınordu" mottosuyla birçok kültür ve sanat etkinliğine imza atan Altınordu Belediyesi’nin “Gençlik Haftası” ve “Mayıs Yedisi” kapsamında düzenlediği Gençlik Konseri şehrin ortak coşkusuna dönüştü.

19 MAYIS VE MAYIS YEDİSİ COŞKUSU BİR ARADA YAŞANDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bağımsızlık ateşinin yakıldığı 19 Mayıs’ın 103. yılında, aynı ruh ve heyecanla sloganıyla düzenlenen Gençlik Konseri festival tadında bir şölene dönüştü. Belediye ücretsiz otopark alanında düzenlenen konserde ilk sahneyi yerel gruplardan Filtre aldı. Sergiledikleri performans ile vatandaşlardan beğeni toplayan Filtre grubundan sonra sahne alan Kürşat Gürel ile coşku zirveye çıktı. Sanatçı Gürel’in seslendirdiği ezgilere vatandaşların hep bir ağızdan eşlik ettiği konseri Başkan Aşkın Tören de vatandaşların arasından takip etti.

BAŞKAN TÖREN, “BU YAZ SÜRPRİZLERİMİZLE KÜLTÜR VE SANATA HEP BİRLİKTE DOYACAĞIZ”

Konser sonunda genç sanatçıya çiçek takdim eden Başkan Tören, sahneden vatandaşlarla birlikte Hekimoğlu türküsünü de seslendirdi.

Altınordu’nun baharın, bereketin, kardeşliğin, gençliğin ve geleceğin şehri olduğunu belirten Başkan Tören, “Altınordu sanat demektir, Altınordu medeniyet demektir, dününden hareketle yarına yürüyen, Üzerine kurulduğu coğrafyayı ve tarihi yarına taşıyan, sanatıyla, kültürüyle yeni bir ufka yürüyen şehirdir Altınordu. Şehri, yöreyi bir araya getiren, birlikteliği güçlendiren günlerin birlikte kutlanması çok önemli. İşte, biz böylesi iki önemli gün için bir aradayız. Altınordu, diğer faaliyetlerinin yanında sanat ve kültürle yükselen bir şehirdir. Altınordulu’ların kültür ve sanata doyacakları sürpriz etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.