ALTINORDU FIRINLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Gündem 08.04.2020 - 02:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4051+ kez okundu.
 

ALTINORDU FIRINLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki ekmek üretiminin ve satışının yapıldığı fırınlarda dezenfekte çalışmasını gerçekleştirmesinin ardından Altınordu ilçesinde de yer alan fırınları dezenfekte ediyor. “89 ADET EKMEK FIRINI DEZENFEKTE EDİLDİ” Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların hizmetinde olan fırınları dezenfekte ederek tüm riskleri ortadan kaldırmayı amaçladıklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça evde kalmalarını ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini özellikle rica ediyoruz. Ancak gerek özel sektörde gerekse kamu hizmetinde çalışanların mecburiyetleri nedeniyle çalışmaya devam etmeleri gerekiyor. Bizler için çalışmak zorunda olan vatandaşlarımızın sağlıklarını korumak en büyük önceliğimizdir. Bu zorlu süreçte ekmeğin en temel gıda maddesi olması nedeniyle ilimizde faaliyet gösteren fırınların iş yükü de artmış durumda. Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın hizmetinde olan fırınları da dezenfekte ederek tüm risklerin bertaraf etmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde bulunan toplam 123 ekmek fırını dezenfekte edilmişti. Aynı çalışma hafta sonu itibariyle Altınordu ilçesinde bulunan toplam 89 adet ekmek fırınında da gerçekleştirildi. İlgili meslek odaları ile koordineli olarak yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarına, önümüzdeki günlerde de devam etmeyi planlıyoruz” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki ekmek üretiminin ve satışının yapıldığı fırınlarda dezenfekte çalışmasını gerçekleştirmesinin ardından Altınordu ilçesinde de yer alan fırınları dezenfekte ediyor.

“89 ADET EKMEK FIRINI DEZENFEKTE EDİLDİ”

Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların hizmetinde olan fırınları dezenfekte ederek tüm riskleri ortadan kaldırmayı amaçladıklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça evde kalmalarını ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini özellikle rica ediyoruz. Ancak gerek özel sektörde gerekse kamu hizmetinde çalışanların mecburiyetleri nedeniyle çalışmaya devam etmeleri gerekiyor. Bizler için çalışmak zorunda olan vatandaşlarımızın sağlıklarını korumak en büyük önceliğimizdir. Bu zorlu süreçte ekmeğin en temel gıda maddesi olması nedeniyle ilimizde faaliyet gösteren fırınların iş yükü de artmış durumda. Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın hizmetinde olan fırınları da dezenfekte ederek tüm risklerin bertaraf etmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde bulunan toplam 123 ekmek fırını dezenfekte edilmişti. Aynı çalışma hafta sonu itibariyle Altınordu ilçesinde bulunan toplam 89 adet ekmek fırınında da gerçekleştirildi. İlgili meslek odaları ile koordineli olarak yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarına, önümüzdeki günlerde de devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.