ALTINORDU’NUN S PLAKA İHALESİ YAPILDI

Ekonomi 07.09.2016 - 11:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3222+ kez okundu.
 

ALTINORDU’NUN S PLAKA İHALESİ YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ve Fatsa ilçelerinde de yapılacak olan S plakalı servis araçları için ilk ihaleyi Altınordu ilçesinde gerçekleştirdi. Altınordu’da ihaleye katılan gerçek ve tüzel kişiler, artık öğrenci ve personel taşımacılığını yasal olarak yapacak.

S PLAKASI OLMAYAN, TAŞIMACILIK YAPAMAYACAK İhale hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, bu sistemin bütün büyükşehirlerde olduğuna ve servis plakalarında sistem kurmak için bu çalışmanın yapıldığına dikkat çekerek, “Tüm büyükşehirlerde var olan bu sistemle biz de, Ordu’da gerek personel gerekse öğrenci taşımacılığını düzenlemeyi amaçlıyoruz. S plakası olmayan gerçek ya da tüzel kişiler, artık taşımacılık yapamayacak. Diğer büyükşehirlerde nasıl bir kalite varsa Ordu’da da bunu uygulayacağız. Bu konudaki denetimleri sürdürecek ve geri adım atmayacağız” diye konuştu. 28 TAHDİTLİ PLAKA İHALE EDİLDİ Altınordu ilçesinde 75 adet S plakanın ihalesi, muhammen bedeli (KDV hariç) 75 bin 200 TL üzerinden kapalı teklif usulüyle gerçekleştirildi. Tekliflerin muhammen bedelleri üzerinde olduğu ihalede 28 adet S plakası verildi. Katılımcılara teşekkür eden Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, “Bugün 28 adet tahditli plaka ihale edildi. Katılımcılar ve Ordulular için bu ihalenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ve Fatsa ilçelerinde de yapılacak olan S plakalı servis araçları için ilk ihaleyi Altınordu ilçesinde gerçekleştirdi. Altınordu’da ihaleye katılan gerçek ve tüzel kişiler, artık öğrenci ve personel taşımacılığını yasal olarak yapacak.

S PLAKASI OLMAYAN, TAŞIMACILIK YAPAMAYACAK

İhale hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, bu sistemin bütün büyükşehirlerde olduğuna ve servis plakalarında sistem kurmak için bu çalışmanın yapıldığına dikkat çekerek, “Tüm büyükşehirlerde var olan bu sistemle biz de, Ordu’da gerek personel gerekse öğrenci taşımacılığını düzenlemeyi amaçlıyoruz. S plakası olmayan gerçek ya da tüzel kişiler, artık taşımacılık yapamayacak. Diğer büyükşehirlerde nasıl bir kalite varsa Ordu’da da bunu uygulayacağız. Bu konudaki denetimleri sürdürecek ve geri adım atmayacağız” diye konuştu.

28 TAHDİTLİ PLAKA İHALE EDİLDİ

Altınordu ilçesinde 75 adet S plakanın ihalesi, muhammen bedeli (KDV hariç) 75 bin 200 TL üzerinden kapalı teklif usulüyle gerçekleştirildi. Tekliflerin muhammen bedelleri üzerinde olduğu ihalede 28 adet S plakası verildi.

Katılımcılara teşekkür eden Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, “Bugün 28 adet tahditli plaka ihale edildi. Katılımcılar ve Ordulular için bu ihalenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.