ALTINORDU BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI 1. OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.

Gündem 02.04.2015 - 00:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3963+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI 1. OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.

Altınordu Belediyesi Nisan Ayı 1. birleşim toplantısı Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda, Altınordu Belediye Meclisince oluşturulan Denetim Komisyonunun 06.01.2014 tarihinde başladığı Belediyenin 2014 yılı hesap ve işlemlerinin denetim çalışmasının raporu meclis’e sunuldu. Meclis’e sunulan rapor üyeler tarafından kabul edildi. Altınordu Belediye Meclisi gündeminde daha sonra ise, Müdürlüklerden gelen yazıların görüşülmesine geçildi. Özellikle vatandaşların ta taleplerini hızlı bir adım atan Altınordu Belediyesi Şehir içerisindeki kargo firmalarının şehir dışınada yapılacak olan bir alana taşınması konusunda Zabıta Müdürlüğü’nden gelen yazı meclis üyelerine okundu. Gündeme alınan bu yazı meclis üyelerinin de büyük desteğini alarak gerekli çalışmanın yapılması konusunda görüş birliğine varıldı Altınordu Belediye Meclisi 4 Nisan Pazartesi günü 2. oturumunu gerçekleştirecek.
Altınordu Belediyesi Nisan Ayı 1. birleşim toplantısı Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda, Altınordu Belediye Meclisince oluşturulan Denetim Komisyonunun 06.01.2014 tarihinde başladığı Belediyenin 2014 yılı hesap ve işlemlerinin denetim çalışmasının raporu meclis’e sunuldu. Meclis’e sunulan rapor üyeler tarafından kabul edildi.

Altınordu Belediye Meclisi gündeminde daha sonra ise, Müdürlüklerden gelen yazıların görüşülmesine geçildi. Özellikle vatandaşların ta taleplerini hızlı bir adım atan Altınordu Belediyesi Şehir içerisindeki kargo firmalarının şehir dışınada yapılacak olan bir alana taşınması konusunda Zabıta Müdürlüğü’nden gelen yazı meclis üyelerine okundu. Gündeme alınan bu yazı meclis üyelerinin de büyük desteğini alarak gerekli çalışmanın yapılması konusunda görüş birliğine varıldı

Altınordu Belediye Meclisi 4 Nisan Pazartesi günü 2. oturumunu gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.