ALTINORDU'DA 1 YILDA 70 BİN 38 TON ÇÖP TOPLANDI

Gündem 07.02.2017 - 18:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2895+ kez okundu.
 

ALTINORDU'DA 1 YILDA 70 BİN 38 TON ÇÖP TOPLANDI

Altınordu Belediyesi “Daha Temiz Bir Altınordu” parolası ile çalışmalarını sürdürüyor.Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2016 yılında toplam 70 bin 038 ton evsel atık topladı.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehrin dört bir tarafında geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Müdürlük bünyesinde bulunan ekipler ilçe genelinde yıkama, süpürme, pil, ambalaj atığı ve çöp toplama gibi işlemler titizlikle yapılıyor.   "Temiz Bir Altınordu En Büyük Hedefimiz"   Daha temiz bir Altınordu için gece-gündüz çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş " İlçemizde temizlik konusunda önemli çalışmalara imza attık, atmaya da devam ediyoruz", dedi. Temizlik bizim olmazsa olmazımızdır diyen Başkan Engin Tekintaş, açıklamasına şöyle devam etti."Temiz ve yaşanabilir bir Altınordu için ekiplerimiz ana arterler başta olmak üzere her mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Yol ve kaldırımların temizliği için çalışan ekiplerimiz ayrıca yabani otların biçimini yapıyor. Kötü koku ve haşeratı önlemek için de çöp konteynerleri temizlenerek ilaçlanıyor” dedi.   Temiz bir Şehir ve sağlıklı yaşanabilir bir kent olabilmek için var gücüyle çalıştıklarını belirten Başkan Tekintaş, hafta sonları da dahil günde üç vardiya çöp toplandığını hatırlatarak “Bu arada eskimiş, hasarlı çöp konteynerleri tek tek yıkanarak, dezenfekte edildikten sonra tamir edilip boyanıyor.Dış mahallelerimizden çöp alma ve toplama çalışmasına daha önce başlamıştık. Artık köyden mahalleye dönüştürülen yerleşim alanlarında temizlik çalışmasısına başladık. Altınordu Belediyesi olarak biz her birimimiz ile Altınordulu hemşehrilerimize en iyi hizmeti verme çabasındayız” şeklinde konuştu.   "12 Ayda 70 Bin Ton Evsel Atık Toplandı"   2016 Yılında toplam 70 bin 038 ton evsel atık toplandığının altını çizen Başkan Engin Tekintaş, bunun haricinde Ambalanj atığı ( Geri Dönüşüm ) 3 Bin 417 ton, Bitkisel Atık Yağ 57.348 Litre ve Atık Pil 2640 kg toplandığını sözlerine ekledi.
Altınordu Belediyesi “Daha Temiz Bir Altınordu” parolası ile çalışmalarını sürdürüyor.Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2016 yılında toplam 70 bin 038 ton evsel atık topladı.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehrin dört bir tarafında geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Müdürlük bünyesinde bulunan ekipler ilçe genelinde yıkama, süpürme, pil, ambalaj atığı ve çöp toplama gibi işlemler titizlikle yapılıyor.

 

"Temiz Bir Altınordu En Büyük Hedefimiz"

 

Daha temiz bir Altınordu için gece-gündüz çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş " İlçemizde temizlik konusunda önemli çalışmalara imza attık, atmaya da devam ediyoruz", dedi. Temizlik bizim olmazsa olmazımızdır diyen Başkan Engin Tekintaş, açıklamasına şöyle devam etti."Temiz ve yaşanabilir bir Altınordu için ekiplerimiz ana arterler başta olmak üzere her mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Yol ve kaldırımların temizliği için çalışan ekiplerimiz ayrıca yabani otların biçimini yapıyor. Kötü koku ve haşeratı önlemek için de çöp konteynerleri temizlenerek ilaçlanıyor” dedi.

 

Temiz bir Şehir ve sağlıklı yaşanabilir bir kent olabilmek için var gücüyle çalıştıklarını belirten Başkan Tekintaş, hafta sonları da dahil günde üç vardiya çöp toplandığını hatırlatarak “Bu arada eskimiş, hasarlı çöp konteynerleri tek tek yıkanarak, dezenfekte edildikten sonra tamir edilip boyanıyor.Dış mahallelerimizden çöp alma ve toplama çalışmasına daha önce başlamıştık. Artık köyden mahalleye dönüştürülen yerleşim alanlarında temizlik çalışmasısına başladık. Altınordu Belediyesi olarak biz her birimimiz ile Altınordulu hemşehrilerimize en iyi hizmeti verme çabasındayız” şeklinde konuştu.

 

"12 Ayda 70 Bin Ton Evsel Atık Toplandı"

 

2016 Yılında toplam 70 bin 038 ton evsel atık toplandığının altını çizen Başkan Engin Tekintaş, bunun haricinde Ambalanj atığı ( Geri Dönüşüm ) 3 Bin 417 ton, Bitkisel Atık Yağ 57.348 Litre ve Atık Pil 2640 kg toplandığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.