ALTINORDU'NUN YOLLARI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Yaşam 05.10.2015 - 10:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2405+ kez okundu.
 

ALTINORDU'NUN YOLLARI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Bucak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Bucak Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş hedeflerinin; Bucak Mahallesine 6 km'lik sıcak asfalt dökerek mahallenin yol sorununu ortadan kaldırmak olduğunu” belirtti.   Geçtiğimiz günlerde Mahalle Muhtarı ile arazi taraması yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yaptıkları incelemeler sonucunda 6 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının mahallede başlatıldığını söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin alt yapısı bitirilen alanlarda sıcak asfalt dökümüne başlandığının altını çizen Belediye Başkanı Engin Tekintaş açıklamasında şunları söyledi:   “Bize bırakılan şehir belli, bizim de bu şehir için yapacaklarımız belli. 30 Mart yerel seçimlerin de bu millet bize kendilerine hizmet etmeleri için bir görev verdi. Ben ve ekibim bu hizmeti yerine getirmemiz gerekiyor. Biz de ekip olarak bu görevi şuana kadar eksiksiz yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bucak Mahallesi ilçemizin yol problemi açısından en sıkıntılı mahallelerimizden bir tanesi konumunda yer alıyor. Daha önce Başkan Yardımcılarımız, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ve Bucak mahallesi muhtarımız ile incelemelerde bulunduğumuz alanlar için çalışma başlattık. İnanıyorum ki; geçmiş yıllar da sorunları ile ilgilenilmeyen Bucak Mahallemiz artık hak ettiği değeri alacaktır. Ben, bizlerden desteğini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a ve ekibine, Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bucak Mahallesinde başlatılan 6 kilometrelik sıcak asfalt çalışması sonucunda mahallenin yüzde 75'inin asfalt ile kaplanacağını belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sıcak asfalt çalışmasının diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi.
Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Bucak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Bucak Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş hedeflerinin; Bucak Mahallesine 6 km'lik sıcak asfalt dökerek mahallenin yol sorununu ortadan kaldırmak olduğunu” belirtti.

 

Geçtiğimiz günlerde Mahalle Muhtarı ile arazi taraması yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yaptıkları incelemeler sonucunda 6 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının mahallede başlatıldığını söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin alt yapısı bitirilen alanlarda sıcak asfalt dökümüne başlandığının altını çizen Belediye Başkanı Engin Tekintaş açıklamasında şunları söyledi:

 

“Bize bırakılan şehir belli, bizim de bu şehir için yapacaklarımız belli. 30 Mart yerel seçimlerin de bu millet bize kendilerine hizmet etmeleri için bir görev verdi. Ben ve ekibim bu hizmeti yerine getirmemiz gerekiyor. Biz de ekip olarak bu görevi şuana kadar eksiksiz yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bucak Mahallesi ilçemizin yol problemi açısından en sıkıntılı mahallelerimizden bir tanesi konumunda yer alıyor. Daha önce Başkan Yardımcılarımız, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ve Bucak mahallesi muhtarımız ile incelemelerde bulunduğumuz alanlar için çalışma başlattık. İnanıyorum ki; geçmiş yıllar da sorunları ile ilgilenilmeyen Bucak Mahallemiz artık hak ettiği değeri alacaktır. Ben, bizlerden desteğini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a ve ekibine, Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Bucak Mahallesinde başlatılan 6 kilometrelik sıcak asfalt çalışması sonucunda mahallenin yüzde 75'inin asfalt ile kaplanacağını belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sıcak asfalt çalışmasının diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.