'ANNELER GÜNÜ’ ÇİÇEĞİ

Gündem 13.05.2019 - 14:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3162+ kez okundu.
 

'ANNELER GÜNÜ’ ÇİÇEĞİ

Altınordu Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla çocuklar başta olmak üzere Altınordululara çiçek dağıtıldı.

Altınordu Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla çocuklar başta olmak üzere Altınordululara çiçek dağıtıldı. Altınordu Belediyesi belediyecilik alanında sürdürdüğü faaliyetlerin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de vatandaşların memnuniyetini kazanmaya da devam ediyor. Özel gün ve programlar birçok çalışmaya imza atan Altınordu Belediyesi bu kapsamda Anneler Günü dolayısıyla farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. ‘En değerli varlık olan annelerimizin en değerli varlığı çocuklarına, annelerine vermek üzere bir çiçekte belediyemizden’ düşüncesi ile düzenlenen etkinlikte Altınordu Belediyesi Hizmet Binası önünde ve Köprübaşı Mevkiinde kurulan stantlarda çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara çiçek dağıtıldı. BAŞKAN YARDIMCISI HİTALOĞLU: “SOSYAL PROJELERE ÖNEM VERİYORUZ” Düzenlenen etkinliğe katılan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu ve Belediye Meclis üyeleri Köprübaşı Mevkii ve Yeni Mahalle’de kurulan pazar yerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek çocuklara, emekçi annelere ve alışveriş yapanlara çiçek takdim etti. Gerçekleşen etkinlikte konuşan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören adına başta çocuklar olmak üzere vatandaşlara çiçek dağıttıklarını söyledi. Altınordu Belediyesi olarak sosyal etkinliklere önem verdiklerini aktaran Başkan Yardımcısı Hitaloğlu, “Altınordu Belediyesi olarak sosyal projelere büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Anneler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz etkinlikte çocuklarımıza, annelerinin anneler gününü kutlamaları için çiçek dağıtıyoruz. Bu vesile ile tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi. VATANDAŞLAR ETKİNLİKTEN MEMNUN KALDI Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte vatandaşlarda organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Anneler Günün özel bir etkinlik yapıldığını ifade eden vatandaşlar organizasyon dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. 
Altınordu Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla çocuklar başta olmak üzere Altınordululara çiçek dağıtıldı.

Altınordu Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla çocuklar başta olmak üzere Altınordululara çiçek dağıtıldı.

Altınordu Belediyesi belediyecilik alanında sürdürdüğü faaliyetlerin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de vatandaşların memnuniyetini kazanmaya da devam ediyor. Özel gün ve programlar birçok çalışmaya imza atan Altınordu Belediyesi bu kapsamda Anneler Günü dolayısıyla farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.

‘En değerli varlık olan annelerimizin en değerli varlığı çocuklarına, annelerine vermek üzere bir çiçekte belediyemizden’ düşüncesi ile düzenlenen etkinlikte Altınordu Belediyesi Hizmet Binası önünde ve Köprübaşı Mevkiinde kurulan stantlarda çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara çiçek dağıtıldı.

BAŞKAN YARDIMCISI HİTALOĞLU: “SOSYAL PROJELERE ÖNEM VERİYORUZ”

Düzenlenen etkinliğe katılan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu ve Belediye Meclis üyeleri Köprübaşı Mevkii ve Yeni Mahalle’de kurulan pazar yerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek çocuklara, emekçi annelere ve alışveriş yapanlara çiçek takdim etti.

Gerçekleşen etkinlikte konuşan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören adına başta çocuklar olmak üzere vatandaşlara çiçek dağıttıklarını söyledi. Altınordu Belediyesi olarak sosyal etkinliklere önem verdiklerini aktaran Başkan Yardımcısı Hitaloğlu, “Altınordu Belediyesi olarak sosyal projelere büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Anneler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz etkinlikte çocuklarımıza, annelerinin anneler gününü kutlamaları için çiçek dağıtıyoruz. Bu vesile ile tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

VATANDAŞLAR ETKİNLİKTEN MEMNUN KALDI

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte vatandaşlarda organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Anneler Günün özel bir etkinlik yapıldığını ifade eden vatandaşlar organizasyon dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.