ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Yaşam 09.05.2015 - 13:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3686+ kez okundu.
 

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin “Anneler Günü”nü kutladığını belirterek, "Anneler; hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır "dedi.

Doğduğu ilk günden başlayarak bir yandan çocuğunun fiziksel ve ruhsal sağlığı için gereken özeni gösteren annelerin, diğer yandan çocuğunu geleceğe hazırlamak, topluma ve insanlığa yararlı olmasını sağlamak için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi;"Dünya'nın en değerli varlığı olan saygıdeğer Annelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sevgili Peygamberimizin ‘Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ Hadisi Şerifi ile önemi bir kat daha artan değerli annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet, onlara ne derece hizmet etsek asla yeterli gelmez. Annenin görevi çocuğunu dünyaya getirdiğinde bitmez. Doğduğu andan itibaren toplumsal yaşama dahil olan çocuk, psikolojik olarak da sevgiyle, ilgiyle beslenmek zorundadır. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmemiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Annelerimize bu anlamlı ve özel günlerinde ellerini öperek hayır dualarını almamız, küçük de olsa bir hediye ile Anneler gününü kutlayarak Annelerimiz karşısında saygı ve hürmetle eğilmeliyiz. Bu duygularla, başlarımızın tacı, kalplerimizin ilacı, yuvalarımızın mimarı, başta şehit Annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler gününü kutluyor, her birine ayrı ayrı; sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin “Anneler Günü”nü kutladığını belirterek, "Anneler; hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır "dedi.

Doğduğu ilk günden başlayarak bir yandan çocuğunun fiziksel ve ruhsal sağlığı için gereken özeni gösteren annelerin, diğer yandan çocuğunu geleceğe hazırlamak, topluma ve insanlığa yararlı olmasını sağlamak için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi;
"Dünya'nın en değerli varlığı olan saygıdeğer Annelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sevgili Peygamberimizin ‘Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ Hadisi Şerifi ile önemi bir kat daha artan değerli annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet, onlara ne derece hizmet etsek asla yeterli gelmez. Annenin görevi çocuğunu dünyaya getirdiğinde bitmez. Doğduğu andan itibaren toplumsal yaşama dahil olan çocuk, psikolojik olarak da sevgiyle, ilgiyle beslenmek zorundadır. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmemiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Annelerimize bu anlamlı ve özel günlerinde ellerini öperek hayır dualarını almamız, küçük de olsa bir hediye ile Anneler gününü kutlayarak Annelerimiz karşısında saygı ve hürmetle eğilmeliyiz. Bu duygularla, başlarımızın tacı, kalplerimizin ilacı, yuvalarımızın mimarı, başta şehit Annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler gününü kutluyor, her birine ayrı ayrı; sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.