ANTRENÖR SERKAN OĞUZ İLK DEVREYİ DEĞERLENDİRDİ

Spor 30.12.2017 - 09:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2607+ kez okundu.
 

ANTRENÖR SERKAN OĞUZ İLK DEVREYİ DEĞERLENDİRDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 1. devreyi 4. sırada kapattı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 1. devreyi 4. sırada kapattı. Ligin mütevazi ekiplerinden olmasına karşın ligde aldığı çarpıcı sonuçlarla bütün dikkatleri üzerine çeken Akkuş Belediyespor, lig başındaki hedefi ligi tanımak ve orta sıralara yerleşmek iken, takım uyumuyla beraber alınan sonuçlardan sonra şimdiki hedefi play-off olarak belirledi. "Gençlere Fırsat Verince Neler Yapabileceklerini Gördük" 1. devrede alınan sonuçlardan ve oyuncuların performanslarından memnun olduğunu belirten Antrenör Serkan Oğuz, "Genç bir ekiple güzel işlere imza attık. Oyuncularımız çok istekli, hepsinin bir hedefi ve amacı var. Ben de bir abileri ve antrenörleri olarak her zaman yanlarındayım. Diğer takımlar yabancı oyuncu takviyesi yapıyorlar. Ama biz genç oyuncularımıza fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini gösteriyoruz. 2. devre öncesi takıma takviye yapmamayı düşünüyoruz. Çünkü bu başarıyı bu çocuklar gerçekleştirdi. Lig maratonunu da güzel sonuçla bitireceğimizi ümit ediyorum. Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız İsa Demirci'ye ve Kulüp Başkanımız Soner Efil abimize teşekkür ederiz" dedi
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 1. devreyi 4. sırada kapattı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 1. devreyi 4. sırada kapattı.

Ligin mütevazi ekiplerinden olmasına karşın ligde aldığı çarpıcı sonuçlarla bütün dikkatleri üzerine çeken Akkuş Belediyespor, lig başındaki hedefi ligi tanımak ve orta sıralara yerleşmek iken, takım uyumuyla beraber alınan sonuçlardan sonra şimdiki hedefi play-off olarak belirledi.

"Gençlere Fırsat Verince Neler Yapabileceklerini Gördük"

1. devrede alınan sonuçlardan ve oyuncuların performanslarından memnun olduğunu belirten Antrenör Serkan Oğuz, "Genç bir ekiple güzel işlere imza attık. Oyuncularımız çok istekli, hepsinin bir hedefi ve amacı var. Ben de bir abileri ve antrenörleri olarak her zaman yanlarındayım. Diğer takımlar yabancı oyuncu takviyesi yapıyorlar. Ama biz genç oyuncularımıza fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini gösteriyoruz. 2. devre öncesi takıma takviye yapmamayı düşünüyoruz. Çünkü bu başarıyı bu çocuklar gerçekleştirdi. Lig maratonunu da güzel sonuçla bitireceğimizi ümit ediyorum. Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız İsa Demirci'ye ve Kulüp Başkanımız Soner Efil abimize teşekkür ederiz" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.