ARAÇ PARKINA YENİ ARAÇLAR

Gündem 29.07.2020 - 00:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3619+ kez okundu.
 

ARAÇ PARKINA YENİ ARAÇLAR

Altınordu Belediyesi 92 mahalleye hizmet etme yolunda kararlı adımlarını sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi 92 mahalleye hizmet etme yolunda kararlı adımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Belediyenin araç parkı genişletiliyor. Son olarak 1 çöp kamyonu ve 1 arazöz de Belediyenin araç parkına katıldı. Altınordu Belediyesi araç parkını genişletmeye devam ediyor. Araç parkına son olarak dahil edilen 1 çöp kamyonu ve 1 arazöz’le birlikte 15 ayda 12 yeni hizmet aracı Belediyeye kazandırıldı. 2019 yılında 36 olan Belediyenin hizmet aracı sayısı 48’e yükseltildi. ‘Bütün şehir eşit hizmet’ anlayışı ile merkezde ve dış mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, araç parkını genişleterek yaptığı çalışmaları daha düşük maliyetle sürdürecek. Etkin, verimli ve hızlı hizmet anlayışı hâkim kılınacak. “BELEDİYEMİZE ARTI DEĞER OLUŞTURUYORUZ” Millileşme adımları kapsamında emin adımlarla yürüdüklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, “Millileşme adımlarıyla belediyemize artı bir değer oluşturuyoruz. Hizmet araçlarımızda millileşme adımlarımız sayesinde oluşturduğumuz artı değerle bugüne kadar Belediyemize 12 adet yeni araç kazandırmış olduk. Yaptığımız millileşme adımları ile düşük maliyetle hızlı etkin ve verimli hizmet sunma anlayışımızı daha da güçlendirmiş olduk" dedi.
Altınordu Belediyesi 92 mahalleye hizmet etme yolunda kararlı adımlarını sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi 92 mahalleye hizmet etme yolunda kararlı adımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Belediyenin araç parkı genişletiliyor. Son olarak 1 çöp kamyonu ve 1 arazöz de Belediyenin araç parkına katıldı.

Altınordu Belediyesi araç parkını genişletmeye devam ediyor. Araç parkına son olarak dahil edilen 1 çöp kamyonu ve 1 arazöz’le birlikte 15 ayda 12 yeni hizmet aracı Belediyeye kazandırıldı. 2019 yılında 36 olan Belediyenin hizmet aracı sayısı 48’e yükseltildi.

‘Bütün şehir eşit hizmet’ anlayışı ile merkezde ve dış mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, araç parkını genişleterek yaptığı çalışmaları daha düşük maliyetle sürdürecek. Etkin, verimli ve hızlı hizmet anlayışı hâkim kılınacak.

“BELEDİYEMİZE ARTI DEĞER OLUŞTURUYORUZ”

Millileşme adımları kapsamında emin adımlarla yürüdüklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, “Millileşme adımlarıyla belediyemize artı bir değer oluşturuyoruz. Hizmet araçlarımızda millileşme adımlarımız sayesinde oluşturduğumuz artı değerle bugüne kadar Belediyemize 12 adet yeni araç kazandırmış olduk. Yaptığımız millileşme adımları ile düşük maliyetle hızlı etkin ve verimli hizmet sunma anlayışımızı daha da güçlendirmiş olduk" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.