ATINORDULULAR DEMİR ALİ İÇİN SEFERBER OLDU

Gündem 27.10.2020 - 00:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3105+ kez okundu.
 

ATINORDULULAR DEMİR ALİ İÇİN SEFERBER OLDU

Altınordu Belediyesi’nin SMA hastası Demir Ali yavrumuzun yaşama tutunma mücadelesine katkı vermek amacıyla hafta sonu gerçekleştirdiği ‘Kurabiye Günü’ etkinliği ile Altınordulular büyük bir dayanışma örneği gösterdi.

Altınordu Belediyesi’nin SMA hastası Demir Ali yavrumuzun yaşama tutunma mücadelesine katkı vermek amacıyla hafta sonu gerçekleştirdiği ‘Kurabiye Günü’ etkinliği ile Altınordulular büyük bir dayanışma örneği gösterdi. İki gün boyunca süren etkinliklere katılıp kampanyaya destek veren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN farkındalık oluşturmak amacıyla kampanya süresi boyunca tüm sosyal medya hesaplarının adını da “Demir” Aşkın TÖREN olarak değiştireceğini söyledi. Hem şehre hem insana dokunmaya devam eden Altınordu Belediyesi SMA hastası Demir Ali’nin ailesinin evlatlarının tedavisi için verdikleri mücadeleye duyarsız kalmıyor. Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın TÖREN’in talimatlarıyla hafta sonu düzenlediği ve iki gün boyunca süren ‘Kurabiye Günü’ etkinliği ile “Demir Ali’ye Umut Ol” kampanyasına desteğini sürdürdü. ALTINORDU’LULARDAN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen ‘Kurabiye Günü’ etkinliği Demir Ali ve ailesinin umutlarını çoğalttı. Cumartesi günü Altınordu Belediyesi hizmet binası önünde Pazar günü ise Akyazı Sahilinde gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar da kendi ürünlerini satarak Demir Ali’ye bağışta bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerle Altınordu’da güçlü bir dayanışma örneği sergilendi. BAŞKAN TÖREN: “YAPTIĞIMIZ FARKINDALIKLARLA TÜM DEMİR ALİLERE UMUT OLMAK İSTİYORUZ” İki gün süreyle devam eden etkinliklere katılarak destek veren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, Demir Ali ve ailesini bu mücadelede tüm şehirle birlikte desteklemeye devam edeceklerini belirtti.  Farkındalık oluşturmak amacıyla sosyal medya hesaplarının adını Demir Aşkın TÖREN olarak değiştireceğini de ifade eden ve herkesi bu farkındalığa davet eden Başkan TÖREN, şöyle konuştu: “Demir Ali için yaptığımız etkinlikler Kurabiye Günü ile sınırlı değil. Bizler sesimizi duyurabildiğimiz kadar çalışmaya, Demir Ali’nin tedavisi ile ilgili zamanı doğru yönetmeye özen göstereceğiz. Bizim yapmamız gereken 7’den 70’e farkındalık oluşturmak ve geçen süreyi en iyi şekilde değerlendirerek Demir Ali’mizin sağlığına kavuşmasını ve akranları yaşıtları ile birlikte oynamasını sağlamak. Yaptığımız çalışmalar öyle bir farkındalık oluşturmalı ki tüm Demir Ali’lere umut olalım. Bu süre zarfı içerisinde Aşkın TÖREN olarak değil tüm sosyal medya ve kurumsal hesaplarımda “Demir” Aşkın TÖREN olarak sürece destek vereceğiz. Vatandaşlarımızı da isimlerinin önüne Demir Ali’yi simge eden Demir’i ekleyerek bu farkındalığı sadece Altınordu’da ve Ordu’da değil tüm Türkiye’de ve sınır ötesinde yaşatmaya davet ediyorum. Bu farkındalıkla benzer hastalıklarla ve benzer olumsuzluklarla karşı karşıya kalan ailelerimizin elinden tutacağız. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum, ailemizin bu mücadelesini de alkışlıyorum” dedi.
Altınordu Belediyesi’nin SMA hastası Demir Ali yavrumuzun yaşama tutunma mücadelesine katkı vermek amacıyla hafta sonu gerçekleştirdiği ‘Kurabiye Günü’ etkinliği ile Altınordulular büyük bir dayanışma örneği gösterdi.

Altınordu Belediyesi’nin SMA hastası Demir Ali yavrumuzun yaşama tutunma mücadelesine katkı vermek amacıyla hafta sonu gerçekleştirdiği ‘Kurabiye Günü’ etkinliği ile Altınordulular büyük bir dayanışma örneği gösterdi.

İki gün boyunca süren etkinliklere katılıp kampanyaya destek veren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN farkındalık oluşturmak amacıyla kampanya süresi boyunca tüm sosyal medya hesaplarının adını da “Demir” Aşkın TÖREN olarak değiştireceğini söyledi.

Hem şehre hem insana dokunmaya devam eden Altınordu Belediyesi SMA hastası Demir Ali’nin ailesinin evlatlarının tedavisi için verdikleri mücadeleye duyarsız kalmıyor.

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın TÖREN’in talimatlarıyla hafta sonu düzenlediği ve iki gün boyunca süren ‘Kurabiye Günü’ etkinliği ile “Demir Ali’ye Umut Ol” kampanyasına desteğini sürdürdü.

ALTINORDU’LULARDAN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen ‘Kurabiye Günü’ etkinliği Demir Ali ve ailesinin umutlarını çoğalttı.

Cumartesi günü Altınordu Belediyesi hizmet binası önünde Pazar günü ise Akyazı Sahilinde gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar da kendi ürünlerini satarak Demir Ali’ye bağışta bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerle Altınordu’da güçlü bir dayanışma örneği sergilendi.

BAŞKAN TÖREN: “YAPTIĞIMIZ FARKINDALIKLARLA TÜM DEMİR ALİLERE UMUT OLMAK İSTİYORUZ”

İki gün süreyle devam eden etkinliklere katılarak destek veren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, Demir Ali ve ailesini bu mücadelede tüm şehirle birlikte desteklemeye devam edeceklerini belirtti. 

Farkındalık oluşturmak amacıyla sosyal medya hesaplarının adını Demir Aşkın TÖREN olarak değiştireceğini de ifade eden ve herkesi bu farkındalığa davet eden Başkan TÖREN, şöyle konuştu:

“Demir Ali için yaptığımız etkinlikler Kurabiye Günü ile sınırlı değil. Bizler sesimizi duyurabildiğimiz kadar çalışmaya, Demir Ali’nin tedavisi ile ilgili zamanı doğru yönetmeye özen göstereceğiz. Bizim yapmamız gereken 7’den 70’e farkındalık oluşturmak ve geçen süreyi en iyi şekilde değerlendirerek Demir Ali’mizin sağlığına kavuşmasını ve akranları yaşıtları ile birlikte oynamasını sağlamak. Yaptığımız çalışmalar öyle bir farkındalık oluşturmalı ki tüm Demir Ali’lere umut olalım. Bu süre zarfı içerisinde Aşkın TÖREN olarak değil tüm sosyal medya ve kurumsal hesaplarımda “Demir” Aşkın TÖREN olarak sürece destek vereceğiz. Vatandaşlarımızı da isimlerinin önüne Demir Ali’yi simge eden Demir’i ekleyerek bu farkındalığı sadece Altınordu’da ve Ordu’da değil tüm Türkiye’de ve sınır ötesinde yaşatmaya davet ediyorum. Bu farkındalıkla benzer hastalıklarla ve benzer olumsuzluklarla karşı karşıya kalan ailelerimizin elinden tutacağız. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum, ailemizin bu mücadelesini de alkışlıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.