AYBASTI’DA SIKI ÇALIŞMA

Gündem 21.05.2019 - 16:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3550+ kez okundu.
 

AYBASTI’DA SIKI ÇALIŞMA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan afetinden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda sıkı bir çalışma sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan afetinden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda sıkı bir çalışma sürdürüyor. Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nde meydana gelen ve 22 bina, 35 konut, 2 cami, 1 cami lojmanı ve 11 ahırın yıkıldığı heyelandan sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla kurulan kriz masası çalışmalarını aksatmadan yürütüyor. Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun’un koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda Aybastı’daki heyelandan dolayı meydana gelen su kesintisi bir gün gibi kısa sürede giderildi. Dün itibariyle Aybastı’nın 21 mahallesinde su sıkıntısının olmadığı belirtildi. Kriz Masası Koordinatörü ve Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun seyyar tuvalet, yeme-içme ve diğer ihtiyaçlar için hazırlanan tüm ekipmanların bölgede hizmet verdiğini belirterek, “Oluşturduğumuz sosyal tesislerde her akşam iftar yemeği ikramına düzenli olarak devam ediyoruz” dedi. Olgun, şikâyetlere sebep olan içme suyu arıtma tesisi tahliye hattının deplase çalışmasının bir iki gün içinde bitirileceğini belirterek, “Yeni tahliye hattı yapımı arıtma tesisinin güney cephesinde başlatıldı. Bir iki gün içinde bitiriyoruz” bilgisini verdi. Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleriyle bölgede olduğunu belirten Olgun, “Heyelandan etkilenen vatandaşlarımız rahat edene kadar buradayız” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan afetinden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda sıkı bir çalışma sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan afetinden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda sıkı bir çalışma sürdürüyor.

Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nde meydana gelen ve 22 bina, 35 konut, 2 cami, 1 cami lojmanı ve 11 ahırın yıkıldığı heyelandan sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla kurulan kriz masası çalışmalarını aksatmadan yürütüyor.

Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun’un koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda Aybastı’daki heyelandan dolayı meydana gelen su kesintisi bir gün gibi kısa sürede giderildi. Dün itibariyle Aybastı’nın 21 mahallesinde su sıkıntısının olmadığı belirtildi.

Kriz Masası Koordinatörü ve Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun seyyar tuvalet, yeme-içme ve diğer ihtiyaçlar için hazırlanan tüm ekipmanların bölgede hizmet verdiğini belirterek, “Oluşturduğumuz sosyal tesislerde her akşam iftar yemeği ikramına düzenli olarak devam ediyoruz” dedi.

Olgun, şikâyetlere sebep olan içme suyu arıtma tesisi tahliye hattının deplase çalışmasının bir iki gün içinde bitirileceğini belirterek, “Yeni tahliye hattı yapımı arıtma tesisinin güney cephesinde başlatıldı. Bir iki gün içinde bitiriyoruz” bilgisini verdi.

Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleriyle bölgede olduğunu belirten Olgun, “Heyelandan etkilenen vatandaşlarımız rahat edene kadar buradayız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.