“AYBASTI’DA YARALAR KISA SÜRE İÇERİSİNDE SARILACAK”

Gündem 07.06.2019 - 14:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2967+ kez okundu.
 

“AYBASTI’DA YARALAR KISA SÜRE İÇERİSİNDE SARILACAK”

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Aybastı ilçesinde yaşanan heyelan sonrası birçok binanın yıkıldığı bölgede incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Aybastı ilçesinde yaşanan heyelan sonrası birçok binanın yıkıldığı bölgede incelemelerde bulundu. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Mayıs ayı içerisinde yaşanan heyelan sonucu 22 bina, 31 konut ve bir caminin tamamen yıkıldığı Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Heyelan bölgesinde devan çalışmalarla ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik ve Genel Sekreter Coşkun Alp'ten bilgi alan Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileterek yaraların en kısa sürede sarılacağını belirtti.. Burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada yaşanan heyelanın büyüklüğünden bahseden Başkan Vekili Kurtulmuş, “Burada oldukça önemli bir felaket ile karşı karşıya kaldık, bu Allah’ın bir lütfudur. Vatandaşlarımızın burnu kanamadan, hiçbir zayiat olmadan bu doğal ve büyük afeti atlatmış olduk. İlk andan itibaren ben de başta olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz, Ordu Valiliğimiz, Kaymakamlığımız, ilçe belediyelerimiz ve bütün güçlerimiz ile yaraların sarılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada ki vatandaşlarımız şimdiye kadar mağdur edilmedi. Gerekli yardımlar Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılarak vatandaşlarımızın bu afetten sonra ayakta kalması temin edilmeye çalışıldı” dedi. Yaraların en kısa süre içerisinde sarılacağını söyleyen eden AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, “Bundan sonra da özellikle AFAD üzerinden bu afetin izlerinin bütünü ile silinebilmesi için kalıcı destekler, kalıcı konutlar yapılması süreci başlıyor. Hep beraber arkadaşlarımız takip ediyor, ben de bu işi birinci derecede takip edenlerden birisi olmaya devam edeceğim. İnşallah bu bölgenin yaşamış olduğu afet sonrasında kısa süre içerisinde yeniden canlanması, yaralarının sarılması sağlanmış olacak” şeklinde konuştu. Başkan Vekili Kurtulmuş, ayrıca afet öncesinde bölgenin tahliye edilmesinin kötü bir sonuçla karşılaşılmasını önlediğini de sözlerine ekledi. Yaraların bir an önce sarılacağına işaret eden AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, yeni yapılanmaların takip edileceğini söyleyerek bütün vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de iletti.
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Aybastı ilçesinde yaşanan heyelan sonrası birçok binanın yıkıldığı bölgede incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Aybastı ilçesinde yaşanan heyelan sonrası birçok binanın yıkıldığı bölgede incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Mayıs ayı içerisinde yaşanan heyelan sonucu 22 bina, 31 konut ve bir caminin tamamen yıkıldığı Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Heyelan bölgesinde devan çalışmalarla ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik ve Genel Sekreter Coşkun Alp'ten bilgi alan Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileterek yaraların en kısa sürede sarılacağını belirtti..

Burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada yaşanan heyelanın büyüklüğünden bahseden Başkan Vekili Kurtulmuş, “Burada oldukça önemli bir felaket ile karşı karşıya kaldık, bu Allah’ın bir lütfudur. Vatandaşlarımızın burnu kanamadan, hiçbir zayiat olmadan bu doğal ve büyük afeti atlatmış olduk. İlk andan itibaren ben de başta olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz, Ordu Valiliğimiz, Kaymakamlığımız, ilçe belediyelerimiz ve bütün güçlerimiz ile yaraların sarılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada ki vatandaşlarımız şimdiye kadar mağdur edilmedi. Gerekli yardımlar Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılarak vatandaşlarımızın bu afetten sonra ayakta kalması temin edilmeye çalışıldı” dedi.

Yaraların en kısa süre içerisinde sarılacağını söyleyen eden AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, “Bundan sonra da özellikle AFAD üzerinden bu afetin izlerinin bütünü ile silinebilmesi için kalıcı destekler, kalıcı konutlar yapılması süreci başlıyor. Hep beraber arkadaşlarımız takip ediyor, ben de bu işi birinci derecede takip edenlerden birisi olmaya devam edeceğim. İnşallah bu bölgenin yaşamış olduğu afet sonrasında kısa süre içerisinde yeniden canlanması, yaralarının sarılması sağlanmış olacak” şeklinde konuştu.

Başkan Vekili Kurtulmuş, ayrıca afet öncesinde bölgenin tahliye edilmesinin kötü bir sonuçla karşılaşılmasını önlediğini de sözlerine ekledi. Yaraların bir an önce sarılacağına işaret eden AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, yeni yapılanmaların takip edileceğini söyleyerek bütün vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.