AYDIN BÖLÜKBAŞ YENİDEN SEÇİLDİ

Siyaset 01.03.2018 - 13:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4219+ kez okundu.
 

AYDIN BÖLÜKBAŞ YENİDEN SEÇİLDİ

Ak Parti Çamaş İlçe Teşkilatının 6.olağan Kongresi yapıldı.

Ak Parti  Çamaş İlçe Teşkilatının 6.olağan Kongresi yapıldı. Kongreye , Milletvekili, Metin Gündoğdu,Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz , İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve çok sayıda Çamaş'lı katıldı. Kongre Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, Divan Başkan Yardımcılığını İl Başkan Yardımcısı Ergun Çakmak, Katip Üyelik görevlerini ise Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeşim Koç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Uyar yaptı. Divana 2 Liste sunuldu. Divana Beyaz Liste ile İlçe Başkanı Adayı olan Mevcut Başkan Aydın Bölükbaş’ın Listesi divan tarafından kabul edildi. Divana Sarı liste İle müracaat eden Ahmet Özcan’ın Listesi Parti Kongre yönetmeliği ve Genel merkez kriterlerine uygun olmadığından listesi divanın oy birliği ile ret edildi İlçe Başkanı Aydın Bölükbaş’ın Listesi Şu isimlerden oluştu ; CEMAL YILDIZ, MEHMET CEMAL ÇIRAK,MUAMMER KÜÇÜKÖKSÜZ, CEYHUN KARATAŞ , GÜRSEL MERT, HACER ÇELİK, TURGUT UYGUN, BİLAL ŞEN, YÜCEL ŞAHİN, SELİM KOÇ İl Delegeliklerine ise ; 1-AYDIN BÖLÜKBAŞ, 2-ALAHİTTİN GİDEN, 3-YEŞİM KOÇ4-TUNCAY UYAR,5-CEMAL YILDIZ ,6-ALİ KAYAPINAR,7-İSMET ÇELİK , 8-MAHMUT GİDEN,9-BAYRAM ÖZDEMİR,10-RAMADAN UYGU, 11-AHMET KARADAŞ,12-SELAHATTİN GÜLMEZ,13-ŞÜKRÜ KARADERE seçildiler. HABER MERKEZİ
Ak Parti Çamaş İlçe Teşkilatının 6.olağan Kongresi yapıldı.

Ak Parti  Çamaş İlçe Teşkilatının 6.olağan Kongresi yapıldı. Kongreye , Milletvekili, Metin Gündoğdu,Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz , İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve çok sayıda Çamaş'lı katıldı.

Kongre Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, Divan Başkan Yardımcılığını İl Başkan Yardımcısı Ergun Çakmak, Katip Üyelik görevlerini ise Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeşim Koç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Uyar yaptı.

Divana 2 Liste sunuldu. Divana Beyaz Liste ile İlçe Başkanı Adayı olan Mevcut Başkan Aydın Bölükbaş’ın Listesi divan tarafından kabul edildi. Divana Sarı liste İle müracaat eden Ahmet Özcan’ın Listesi Parti Kongre yönetmeliği ve Genel merkez kriterlerine uygun olmadığından listesi divanın oy birliği ile ret edildi

İlçe Başkanı Aydın Bölükbaş’ın Listesi Şu isimlerden oluştu ; CEMAL YILDIZ, MEHMET CEMAL ÇIRAK,MUAMMER KÜÇÜKÖKSÜZ, CEYHUN KARATAŞ , GÜRSEL MERT, HACER ÇELİK, TURGUT UYGUN, BİLAL ŞEN, YÜCEL ŞAHİN, SELİM KOÇ

İl Delegeliklerine ise ; 1-AYDIN BÖLÜKBAŞ, 2-ALAHİTTİN GİDEN, 3-YEŞİM KOÇ4-TUNCAY UYAR,5-CEMAL YILDIZ ,6-ALİ KAYAPINAR,7-İSMET ÇELİK , 8-MAHMUT GİDEN,9-BAYRAM ÖZDEMİR,10-RAMADAN UYGU, 11-AHMET KARADAŞ,12-SELAHATTİN GÜLMEZ,13-ŞÜKRÜ KARADERE seçildiler.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.