AYDINLATMA ELEMANLARI YENİLENİYOR

02.09.2014 - 17:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3664+ kez okundu.
 

AYDINLATMA ELEMANLARI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı park ve gezinti alanlarındaki aydınlatma elamanlarını yeniliyor.

            Karadeniz’in eşsiz kıyılarına sahip Ordu’nun kıyı şeridinde, ekonomik ömrünü tamamlamış aydınlatma lambalarını iptal eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplam 170 adet yeni led aydınlatma elemanını yerlerine monte etti.             İLK UYGULAMA MAVİ BAYRAKLI BÖLGEDE…             Halkın yoğun olarak kullandığı kıyı şeridindeki gezinti ve dinlenme alanlarında sürdürülen çalışmalarda, her biri 5m yüksekliğinde ve 55W gücünde olan aydınlatma lambaları, ilk etapta Altınordu ilçesinde hizmete sunuldu.             Yetkililer, Mavi Bayrak takılan Akyazı Sahil Plajında gerçekleştirilen çalışmanın ardından aydınlatma lambalarının farklı bölgelerde de uygulanacağını açıkladılar.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı park ve gezinti alanlarındaki aydınlatma elamanlarını yeniliyor.

            Karadeniz’in eşsiz kıyılarına sahip Ordu’nun kıyı şeridinde, ekonomik ömrünü tamamlamış aydınlatma lambalarını iptal eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplam 170 adet yeni led aydınlatma elemanını yerlerine monte etti.

            İLK UYGULAMA MAVİ BAYRAKLI BÖLGEDE…

            Halkın yoğun olarak kullandığı kıyı şeridindeki gezinti ve dinlenme alanlarında sürdürülen çalışmalarda, her biri 5m yüksekliğinde ve 55W gücünde olan aydınlatma lambaları, ilk etapta Altınordu ilçesinde hizmete sunuldu.

            Yetkililer, Mavi Bayrak takılan Akyazı Sahil Plajında gerçekleştirilen çalışmanın ardından aydınlatma lambalarının farklı bölgelerde de uygulanacağını açıkladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.