BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL

Yaşam 08.03.2017 - 17:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3842+ kez okundu.
 

BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kapsamında, 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle “Bağımlılığa Karşı Asırlık Mücadele” konulu konferans düzenlendi.

BAĞIMLILIK VE MÜCADELE YOLLARI ANLATILDI Kumru, Korgan, Akkuş ve Çaybaşı ilçelerinde düzenlenen ve gençler tarafından yoğun ilgi gösterilen konferansa konuşmacı olarak katılan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ordu Şubesi Başkanı Cengiz Keskin, bağımlılığın ne olduğunu ve bağımlılıkla mücadele yollarını anlattı. AİLELER DİKKAT Bağımlılığa yol açan maddelere çok kolay ulaşıldığına ve bu zararlı maddelere çok küçük yaşlarda başlanıldığına dikkat çeken Keskin, “Gençlerimiz, sinsice ilerleyen madde bağımlılığına karşı çok dikkatli olmalı. Anne ve babalar, çocuklarının sorunlarıyla yakından ilgilenerek bağımlılığın nedenlerini ortadan kaldıracak tedbirleri hayata geçirmeli. Yerel ve ulusal anlamda kurumlar arası işbirliği sağlanarak toplumsal bir farkındalık oluşturulmalı” dedi. Yeşilay Cemiyetinin madde bağımlılığı konusunda uzmanlaşmak için yeni projeler geliştirdiğini söyleyen Cengiz Keskin, konuşmasının sonunda bağımlılığın geçmişten günümüze kadar uluslararası arenada reklamının nasıl yapıldığı ve özendirildiğiyle ilgili de ilginç örnekler paylaştı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kapsamında, 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle “Bağımlılığa Karşı Asırlık Mücadele” konulu konferans düzenlendi.

BAĞIMLILIK VE MÜCADELE YOLLARI ANLATILDI

Kumru, Korgan, Akkuş ve Çaybaşı ilçelerinde düzenlenen ve gençler tarafından yoğun ilgi gösterilen konferansa konuşmacı olarak katılan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ordu Şubesi Başkanı Cengiz Keskin, bağımlılığın ne olduğunu ve bağımlılıkla mücadele yollarını anlattı.

AİLELER DİKKAT

Bağımlılığa yol açan maddelere çok kolay ulaşıldığına ve bu zararlı maddelere çok küçük yaşlarda başlanıldığına dikkat çeken Keskin, “Gençlerimiz, sinsice ilerleyen madde bağımlılığına karşı çok dikkatli olmalı. Anne ve babalar, çocuklarının sorunlarıyla yakından ilgilenerek bağımlılığın nedenlerini ortadan kaldıracak tedbirleri hayata geçirmeli. Yerel ve ulusal anlamda kurumlar arası işbirliği sağlanarak toplumsal bir farkındalık oluşturulmalı” dedi.

Yeşilay Cemiyetinin madde bağımlılığı konusunda uzmanlaşmak için yeni projeler geliştirdiğini söyleyen Cengiz Keskin, konuşmasının sonunda bağımlılığın geçmişten günümüze kadar uluslararası arenada reklamının nasıl yapıldığı ve özendirildiğiyle ilgili de ilginç örnekler paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.