BAHÇELİ REİNA SALDIRISI 15 TEMMUZ'UN ARTÇISIDIR

Gündem 03.01.2017 - 12:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3736+ kez okundu.
 

BAHÇELİ REİNA SALDIRISI 15 TEMMUZ'UN ARTÇISIDIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "IŞİD maşadır. Batı'nın şiddet aparatı. Reina saldırısı 15 Temmuz'un artçısıdır. Çıbanın başı okyanus ötesindedir" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önemli açıklamalarda bulundu. "Terör saldırılarında hedef milli birlik ve kardeşliğimizdir" diyen Bahçeli, "IŞİD maşadır. Batı'nın şiddet aparatıdır. Reina saldırısı 15 Temmuz'un artçısıdır. Çıbanın başı okyanus ötesindedir" diye konuştu. Bahçeli, toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, "Anayasa çalışmaları için Meclis'te ve sonrasında referandum için evet diyeceğim" dedi. Bahçeli, "Benim bir tek oyum var. Meclis'te de referandumda da evet diyeceğim" dedi. İşte konuşmasından satır başları: Türkiye'den yeni bir Suriye çıkarma arayışı sürerken gafletle geçireceğimiz bir dakikamız kalmamıştır. Sabrımız kalmadı.  İnsanlığın defolu yüzleri, yeryüzünün en aşağılım türleri 2016'da ölüm ve dehşet saçmıştır. 2016 yılı terörün hain saldılarına kurban gitmiştir. Hedef milli birlik ve kardeşliğimizdir. Terör örgütlerinin kökünü kurutmak önemli olduğu kadar, bunları destekleten asıl suçlularla hesaplaşmak zorunlu hal almıştır.  Meydan okumalarla hainler uslanmıyor, geri adım atmıyor. Lanetlemeler işe yaramıyor.Terörü döktüğü kanda boğmak için bir yol bulmalıyız. 20 Temmuz 2015'ten bu yana kanımız akıyor, canımız yanıyor, devamlı kara toprağa düşüyoruz. Bin 80 evladımız şehit düşmüşi 633 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Cinayetler ne zaman son bulacak, ülkem ve milletim ne zaman huzur ve asayişe kavuşacaktır. Bir Başbakan Yardımcısı 'Vatandaşlarımız tedbirli olsunlar, ama korkmasınlar' diyor. Gerekli tedbirleri alacak olanlar vatandaşlarımız mıdır, yoksa bu devleti yönetenler midir? Her insanımız kendi güvenlik önlemini alacak ise, iktidara ne gerek duyulacak? Maksadım eleştiri dozajını aşmak değildir. Türkiye uçurumun kenarındayken, sert ve amansız siyasi tenkitler ve polemikler kimseye bir şey kazandırmayacaktır. Bizim de buna niyet ve hevesimiz yok. Saldırılar hepimize Türk milletinin tamamına yöneliktir. Geçmişte yedi düvele yenilmedik, terörizme de diz çökmeyeceğiz. Ülkemiz 1919'un şartlarına gerilemiş durumda. Reina katliamı sözün ve insanlığın bittiği noktadır. Yabancı bir ajansın haberine göre saldırıyı IŞİD üstlenmiştir. Henüz kendisi ele geçirilememiştir. Bu terörist saldırının El Bab'la ilişkili olsa da Suriye'deki yeni görüşmelerle de ilgilidir.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "IŞİD maşadır. Batı'nın şiddet aparatı. Reina saldırısı 15 Temmuz'un artçısıdır. Çıbanın başı okyanus ötesindedir" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önemli açıklamalarda bulundu.

"Terör saldırılarında hedef milli birlik ve kardeşliğimizdir" diyen Bahçeli, "IŞİD maşadır. Batı'nın şiddet aparatıdır. Reina saldırısı 15 Temmuz'un artçısıdır. Çıbanın başı okyanus ötesindedir" diye konuştu.

Bahçeli, toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, "Anayasa çalışmaları için Meclis'te ve sonrasında referandum için evet diyeceğim" dedi.

Bahçeli, "Benim bir tek oyum var. Meclis'te de referandumda da evet diyeceğim" dedi.

İşte konuşmasından satır başları:

Türkiye'den yeni bir Suriye çıkarma arayışı sürerken gafletle geçireceğimiz bir dakikamız kalmamıştır. Sabrımız kalmadı. 

İnsanlığın defolu yüzleri, yeryüzünün en aşağılım türleri 2016'da ölüm ve dehşet saçmıştır. 2016 yılı terörün hain saldılarına kurban gitmiştir.

Hedef milli birlik ve kardeşliğimizdir. Terör örgütlerinin kökünü kurutmak önemli olduğu kadar, bunları destekleten asıl suçlularla hesaplaşmak zorunlu hal almıştır. 

Meydan okumalarla hainler uslanmıyor, geri adım atmıyor. Lanetlemeler işe yaramıyor.Terörü döktüğü kanda boğmak için bir yol bulmalıyız.

20 Temmuz 2015'ten bu yana kanımız akıyor, canımız yanıyor, devamlı kara toprağa düşüyoruz. Bin 80 evladımız şehit düşmüşi 633 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

Cinayetler ne zaman son bulacak, ülkem ve milletim ne zaman huzur ve asayişe kavuşacaktır. Bir Başbakan Yardımcısı 'Vatandaşlarımız tedbirli olsunlar, ama korkmasınlar' diyor.

Gerekli tedbirleri alacak olanlar vatandaşlarımız mıdır, yoksa bu devleti yönetenler midir? Her insanımız kendi güvenlik önlemini alacak ise, iktidara ne gerek duyulacak?

Maksadım eleştiri dozajını aşmak değildir. Türkiye uçurumun kenarındayken, sert ve amansız siyasi tenkitler ve polemikler kimseye bir şey kazandırmayacaktır. Bizim de buna niyet ve hevesimiz yok.

Saldırılar hepimize Türk milletinin tamamına yöneliktir. Geçmişte yedi düvele yenilmedik, terörizme de diz çökmeyeceğiz. Ülkemiz 1919'un şartlarına gerilemiş durumda.

Reina katliamı sözün ve insanlığın bittiği noktadır. Yabancı bir ajansın haberine göre saldırıyı IŞİD üstlenmiştir. Henüz kendisi ele geçirilememiştir. Bu terörist saldırının El Bab'la ilişkili olsa da Suriye'deki yeni görüşmelerle de ilgilidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.