BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ORDU’YA GELİYOR

Eğitim 22.07.2019 - 13:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4153+ kez okundu.
 

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ORDU’YA GELİYOR

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, tercih edecekleri üniversiteler ile ilgili araştırmalara başladı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, tercih edecekleri üniversiteler ile ilgili araştırmalara başladı. 18-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi, imkanlarını anlatmak için Ordu’da aday öğrenciler ile bir araya geliyor. Bahçeşehir Üniversitesi Tercih Danışmanlarının katılacağı toplantıda aday öğrenciler, Bahçeşehir Üniversitesi hakkında merak ettikleri tüm soruların cevabını bulacak, eğitim imkanları, yurt dışında yer alan kampüsler ve olanakları, staj imkanları, burs ve ücretler hakkında birçok konuda bilgi sahibi olacak. 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü, Ordu Uğur Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek toplantı saat 13:30’da başlayacak. Bahçeşehir Üniversitesi Hakkında; BahçeşehirÜniversitesi, 3 kıtada, 10 ülkede, 9 üniversite, 3 dil okulu ile öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunuyor. Birbirinden farklı araştırma ve uygulama merkezleriyle de girişimci, yenilikçi ve bilimsel bir dünya üniversitesi olarak eğitimde sınırları kaldırıyor. Teknoloji dünyasının son gözdesi Blockchain, VR eğitimi, Uluslararası düzeyde hukuk ve robot üretimi ile öğrencilerin, yeni dünya düzenine uygun eğitim almasını sağlıyor.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, tercih edecekleri üniversiteler ile ilgili araştırmalara başladı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, tercih edecekleri üniversiteler ile ilgili araştırmalara başladı. 18-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi, imkanlarını anlatmak için Ordu’da aday öğrenciler ile bir araya geliyor.

Bahçeşehir Üniversitesi Tercih Danışmanlarının katılacağı toplantıda aday öğrenciler, Bahçeşehir Üniversitesi hakkında merak ettikleri tüm soruların cevabını bulacak, eğitim imkanları, yurt dışında yer alan kampüsler ve olanakları, staj imkanları, burs ve ücretler hakkında birçok konuda bilgi sahibi olacak.

24 Temmuz 2019 Çarşamba günü, Ordu Uğur Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek toplantı saat 13:30’da başlayacak.

Bahçeşehir Üniversitesi Hakkında;
BahçeşehirÜniversitesi, 3 kıtada, 10 ülkede, 9 üniversite, 3 dil okulu ile öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunuyor. Birbirinden farklı araştırma ve uygulama merkezleriyle de girişimci, yenilikçi ve bilimsel bir dünya üniversitesi olarak eğitimde sınırları kaldırıyor. Teknoloji dünyasının son gözdesi Blockchain, VR eğitimi, Uluslararası düzeyde hukuk ve robot üretimi ile öğrencilerin, yeni dünya düzenine uygun eğitim almasını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.