BAKAN SOYLU SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN BİR KİŞİ

Gündem 01.01.2017 - 11:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2835+ kez okundu.
 

BAKAN SOYLU SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN BİR KİŞİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ Ortaköy saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Saldırganın bir kişi olduğuna yönelik bilgiler geldiğini belirten Soylu, "Saldırganın yakalanmasına yönelik çalışmalar da devam ediyor" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ Ortaköy saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.Akdağ, "Şu an hastanelerde 65 yaralı var. 4'ünün durumu oldukça ciddi" dedi.Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar da şöyle:"Yılbaşından önce birçok operasyon gerçekleştirildi. Bu tip istihbaratlar hep geliyor. Buna yönelik tedbirler de alınıyor. Biz olay yerine de gittik. Bir katliam gerçekleştirilmiş. İnsanlık dışı, vahşet. Şu ana kadar 39 insanımız hayatını kaybetti. 20 kişinin kimliği belli. Bunun 15'i yabancı uyruklu, 5'i de Türk vatandaşı.Emniyet'in yaptığı çalışmalar, bize verdikleri bilgiler çerçevesinde bir kişi olduğu gözüküyor. Bir mont, pantolon şeklinde içeriye silahla tarayarak girmiş. İçeride de farklı bir giysiyle birlikte dışarıya çıkmaya çalıştığına dair bilgiler var. Saldırganın yakalanmasına yönelik çalışmalar da devam ediyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ Ortaköy saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Saldırganın bir kişi olduğuna yönelik bilgiler geldiğini belirten Soylu, "Saldırganın yakalanmasına yönelik çalışmalar da devam ediyor" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ Ortaköy saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

Akdağ, "Şu an hastanelerde 65 yaralı var. 4'ünün durumu oldukça ciddi" dedi.

Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar da şöyle:

"Yılbaşından önce birçok operasyon gerçekleştirildi. Bu tip istihbaratlar hep geliyor. Buna yönelik tedbirler de alınıyor. Biz olay yerine de gittik. Bir katliam gerçekleştirilmiş. İnsanlık dışı, vahşet. Şu ana kadar 39 insanımız hayatını kaybetti. 20 kişinin kimliği belli. Bunun 15'i yabancı uyruklu, 5'i de Türk vatandaşı.

Emniyet'in yaptığı çalışmalar, bize verdikleri bilgiler çerçevesinde bir kişi olduğu gözüküyor. Bir mont, pantolon şeklinde içeriye silahla tarayarak girmiş. İçeride de farklı bir giysiyle birlikte dışarıya çıkmaya çalıştığına dair bilgiler var. Saldırganın yakalanmasına yönelik çalışmalar da devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.