BALKANLIOĞLU HUZUR'EVİNDEKİ ANNELERİ ZİYARET ETTİ

Yaşam 12.05.2017 - 19:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3979+ kez okundu.
 

BALKANLIOĞLU HUZUR'EVİNDEKİ ANNELERİ ZİYARET ETTİ

Bayan Balkanlıoğlu, Huzurevi’nde Kalan Yaşlıların Anneler Günü'nü Kutladı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla, Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.   Beraberinde Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın eşi Münire Tekintaş ve Ordulu işadamlarının eşleri ile birlikte huzurevi sakinlerini ziyaret eden Esma Balkanlıoğlu, bir süre sohbet ederek, anneler gününü kutladı.   “Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımız” diyen Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, ”14 Mayıs Pazar günü Anneler Gününü kutlayacağız. Bugün bizler Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek, hem Anneler Günü'nü şimdiden kutlamak, hem de huzurevi sakinlerimizle sohbet edip, onlara hoşça vakit yaşatmak istedik. Annelerin hayır dualarını almak önemlidir” diye konuştu.    “Bizleri doğurup, büyüten, yetiştiren, topluma kazandıran annelerimizi sadece bir günde anmak, hatırlamak çok yanlış olur” diyen Esma Balkanlıoğlu, evlatlarından ayrı olarak hayatlarını devletimizin güvencesi altında Huzurevinde sürdürmekte olan yaşlılarımıza, her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmek ve onları mutlu etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Tüm yaşlılarımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Bayan Balkanlıoğlu, Huzurevi’nde Kalan Yaşlıların Anneler Günü'nü Kutladı.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla, Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.
 
Beraberinde Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın eşi Münire Tekintaş ve Ordulu işadamlarının eşleri ile birlikte huzurevi sakinlerini ziyaret eden Esma Balkanlıoğlu, bir süre sohbet ederek, anneler gününü kutladı.
 
“Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımız” diyen Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, ”14 Mayıs Pazar günü Anneler Gününü kutlayacağız. Bugün bizler Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek, hem Anneler Günü'nü şimdiden kutlamak, hem de huzurevi sakinlerimizle sohbet edip, onlara hoşça vakit yaşatmak istedik. Annelerin hayır dualarını almak önemlidir” diye konuştu. 
 
“Bizleri doğurup, büyüten, yetiştiren, topluma kazandıran annelerimizi sadece bir günde anmak, hatırlamak çok yanlış olur” diyen Esma Balkanlıoğlu, evlatlarından ayrı olarak hayatlarını devletimizin güvencesi altında Huzurevinde sürdürmekte olan yaşlılarımıza, her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmek ve onları mutlu etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Tüm yaşlılarımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.