BALKANLIOĞLU ÖZEL AÇI LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Eğitim 09.02.2017 - 16:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3824+ kez okundu.
 

BALKANLIOĞLU ÖZEL AÇI LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Ordu Özel Açı Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin, Basın ve Sosyal Projeler Sorumlusu Hasan Özata tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Ordu Özel Açı Lisesi'nin faaliyetleri ve yeni projeleri ile ilgili sunum yapılan ziyarette Vali İrfan Balkanlıoğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Geleceğimiz sizlerin elinde” diyerek, derslerini aksatmamaları gerektiğini söyledi.   Balkanlıoğlu, “Yaklaşık 10 senedir valilik görevi yapıyorum. Dolayısıyla bizim asıl işimiz eğitimle ilgilenmek, okulları ziyaret etmek, oradaki öğretmen ve öğrencilere moral motivasyon vermektir. Çünkü geleceğimiz sizlerin elinde. Sizler bulunduğunuz okullarda güzel eğitim alabilirseniz, daha donanımlı olursunuz ve ülkemiz çok daha ileri noktalara gider. Siz şanslısınız sizinle ilgilenen öğretmenlerin olduğu yerde iyi bir eğitim alıyorsunuz. Memleketimizin geleceği açısından, Ordu’nun, ailenizin ve kendinizin geleceği açısından derslerinizi aksatmayın. Cep telefonu, sosyal medya bir yarar yok, teknolojiden istifade etmek lazım ama aşırı derecede bağımlısı olmak, gençler için büyük bir tuzak. İnternet aynı zamanda sizleri sosyal hayattan da uzaklaştırıyor” dedi.   “Ordu Özel Açı Lisesi yönetim kurulu başkanı İlhan Şahin ise, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, "Sayın Valimiz bizlere her zaman destek olmuştur ve ilgi, alakalarını esirgememiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum“ diye konuştu.
Ordu Özel Açı Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin, Basın ve Sosyal Projeler Sorumlusu Hasan Özata tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Ordu Özel Açı Lisesi'nin faaliyetleri ve yeni projeleri ile ilgili sunum yapılan ziyarette Vali İrfan Balkanlıoğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Geleceğimiz sizlerin elinde” diyerek, derslerini aksatmamaları gerektiğini söyledi.

 

Balkanlıoğlu, “Yaklaşık 10 senedir valilik görevi yapıyorum. Dolayısıyla bizim asıl işimiz eğitimle ilgilenmek, okulları ziyaret etmek, oradaki öğretmen ve öğrencilere moral motivasyon vermektir. Çünkü geleceğimiz sizlerin elinde. Sizler bulunduğunuz okullarda güzel eğitim alabilirseniz, daha donanımlı olursunuz ve ülkemiz çok daha ileri noktalara gider. Siz şanslısınız sizinle ilgilenen öğretmenlerin olduğu yerde iyi bir eğitim alıyorsunuz. Memleketimizin geleceği açısından, Ordu’nun, ailenizin ve kendinizin geleceği açısından derslerinizi aksatmayın. Cep telefonu, sosyal medya bir yarar yok, teknolojiden istifade etmek lazım ama aşırı derecede bağımlısı olmak, gençler için büyük bir tuzak. İnternet aynı zamanda sizleri sosyal hayattan da uzaklaştırıyor” dedi.

 

“Ordu Özel Açı Lisesi yönetim kurulu başkanı İlhan Şahin ise, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, "Sayın Valimiz bizlere her zaman destek olmuştur ve ilgi, alakalarını esirgememiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.