‘BAŞARIMIZI TESCİLLEDİK’

Gündem 07.04.2021 - 18:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4190+ kez okundu.
 

‘BAŞARIMIZI TESCİLLEDİK’

Ordu Devlet Hastanesi “Kalp Merkezi” olarak tescillendi.

Ordu Devlet Hastanesi “Kalp Merkezi” olarak tescillendi. Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ve Kardiyoloji Klinikleri“ Kalp ve Damar Hastalıkları Bilimsel Çalışma ve Değerlendirme Komisyonu” tarafından yapılan değerlendirme neticesinde Sağlık Bakanlığı’ nın oluru ile “KALP MERKEZİ” olmasına karar verildi.  Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Atila Gürgen, “Kalp Damar Cerrahisi ve Kardiyoloji Kliniklerinde görev yapan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. A2 rolünde hizmet vermekte olan hastanemizde toplam tescilli 121 Erişkin Yoğun Bakım Yatağımız mevcuttur. Hastanemiz bünyesinde görev yapmakta olan 5 Kalp Damar Cerrahisi Uzmanımız ve 6 Kardiyoloji Uzmanımız ile birlikte Kalp Damar Cerrahi Kliniği, Kardiyoloji Kliniği, Anjiyografi Ünitesi, Bakanlığımızca tescil edilmiş yoğun bakım üniteleri, kalp ve damar cerrahisi yoğun bakım ünitesi ve kalp damar cerrahisi ameliyat salonlarıyla hasta memnuniyeti ön planda tutularak her yaştaki kalp ve damar hastalarının tanı ve tedavisi için teknik donanım ve tecrübeli kadromuzla 7 gün 24 saat hizmet verilmektedir.” Dedi.  
Ordu Devlet Hastanesi “Kalp Merkezi” olarak tescillendi.

Ordu Devlet Hastanesi “Kalp Merkezi” olarak tescillendi.
Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ve Kardiyoloji Klinikleri“ Kalp ve Damar Hastalıkları Bilimsel Çalışma ve Değerlendirme Komisyonu” tarafından yapılan değerlendirme neticesinde Sağlık Bakanlığı’ nın oluru ile “KALP MERKEZİ” olmasına karar verildi.
 Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Atila Gürgen, “Kalp Damar Cerrahisi ve Kardiyoloji Kliniklerinde görev yapan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
A2 rolünde hizmet vermekte olan hastanemizde toplam tescilli 121 Erişkin Yoğun Bakım Yatağımız mevcuttur. Hastanemiz bünyesinde görev yapmakta olan 5 Kalp Damar Cerrahisi Uzmanımız ve 6 Kardiyoloji Uzmanımız ile birlikte Kalp Damar Cerrahi Kliniği, Kardiyoloji Kliniği, Anjiyografi Ünitesi, Bakanlığımızca tescil edilmiş yoğun bakım üniteleri, kalp ve damar cerrahisi yoğun bakım ünitesi ve kalp damar cerrahisi ameliyat salonlarıyla hasta memnuniyeti ön planda tutularak her yaştaki kalp ve damar hastalarının tanı ve tedavisi için teknik donanım ve tecrübeli kadromuzla 7 gün 24 saat hizmet verilmektedir.” Dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.