BAŞKAN ŞAHİN'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gündem 28.10.2020 - 16:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2165+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun'a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatıp, 29 Ekim 1923 tarihinde de ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıl dönümünü, milletçe kutlamanın haklı gururu ve coşkusu içindeyiz. Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyada ki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olmuştur. Milletimizin her bir ferdinin, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak ve bunu gelecek nesillere aktarmak için bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahip olduğuna inanıyorum. Bu duygu ve düşünceyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor; hemşehrilerimin ve tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Şahin,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun'a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatıp, 29 Ekim 1923 tarihinde de ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıl dönümünü, milletçe kutlamanın haklı gururu ve coşkusu içindeyiz.
Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyada ki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olmuştur.
Milletimizin her bir ferdinin, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak ve bunu gelecek nesillere aktarmak için bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahip olduğuna inanıyorum.
Bu duygu ve düşünceyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor; hemşehrilerimin ve tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.