BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN 1 MAYIS MESAJI

Yaşam 01.05.2018 - 06:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3830+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN 1 MAYIS MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bedenini ve beyin gücünü kullanarak fedakarca çalışan işçilerin ülkenin kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Alın terini kutsal sayan ve emeğe saygı duyan bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Başkan Tekintaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan işçi kardeşlerimizin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü sevinçle kutluyoruz. Hayatımızın her anında katkısı bulunan ve toplum hayatımızda önemli bir yere sahip olan, bedenini ve beyin gücünü kullanarak özenli ve sorumluluk anlayışı içinde fedakarca çalışan emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının en büyük gücü olmuştur. Bizlerde insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz.  Bu vesile ile ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde emek vererek çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, bu anlamlı günün birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyorum.”
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bedenini ve beyin gücünü kullanarak fedakarca çalışan işçilerin ülkenin kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Alın terini kutsal sayan ve emeğe saygı duyan bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Başkan Tekintaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan işçi kardeşlerimizin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü sevinçle kutluyoruz. Hayatımızın her anında katkısı bulunan ve toplum hayatımızda önemli bir yere sahip olan, bedenini ve beyin gücünü kullanarak özenli ve sorumluluk anlayışı içinde fedakarca çalışan emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının en büyük gücü olmuştur. Bizlerde insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. 

Bu vesile ile ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde emek vererek çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, bu anlamlı günün birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.