BAŞKAN TEPE SOSYAL FAYDA ZİRVESİ’NDE KONUŞTU

Gündem 27.10.2019 - 13:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2746+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEPE SOSYAL FAYDA ZİRVESİ’NDE KONUŞTU

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye tarafından 6.’sı gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi’nde konuştu.

Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye tarafından   6.’sı gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi’nde konuştu. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla birlikte Başkanı Ulaş Tepe, Türkiye’den iki belediye başkanının özel davetli konuşmacı olarak katıldığı zirvede yerini aldı. ZİRVEDE GÖNÜLLÜ BİRÇOK ÜNLÜ  İSİM VAR İnsanlığın ne yöne doğru ilerlediğine ve ortak sorunların nasıl üstesinden gelinebileceğine odaklanan Sosyal Fayda Zirvesi’ne pek çok tanınmış isim katıldı. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Halit Ergenç’in üstlendiği zirvede Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, oyuncu Mert Fırat gibi pek çok isim yer aldı. BAŞKAN TEPE BAŞARI HİKÂYESİNİ ANLATTI 19 farklı oturumda farklı temalara odaklanılan toplantıda Başkan Ulaş Tepe, “Gönüllülüğe Giden Kısayol” adıyla oluşturulan oturumda gönüllü ve profesyonel olarak başarıyla yürüttüğü projelerin hikâyesini katılımcılarla paylaştı.  Küçük yaştan bu yana belediye başkanı olma hayaliyle yaşadığını ifade eden Başkan Tepe, “Farklı STK’larda gönüllü olarak yer aldığım çalışmalarla ve iyi uygulama örneği incelemelerimizle hayalini kurduğum belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Katılımcılığa önem veren, şeffaf, hesap verilebilir bir belediyecilik anlayışını uygulamya koyduk ve her ay belediye meclisi toplantılarımızı bir mahallede gerçekleştiriyoruz. Kentin içerisinde yaşayanlar en üst karar alma organının işleyişini bilmeliler. Dayatan değil danışan bir modelle toplumun bütün kesimlerini yönetim sisteminin içerisine dahil ediyoruz. Bu süreçlerle vatandaşlarımızda ‘kent sakini olma’ bilincinden ‘kentin sahibi olma’ bilincine bir yönelim sağlıyoruz” diye konuştu. HABER MERKEZi
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye tarafından 6.’sı gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi’nde konuştu.

Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye tarafından   6.’sı gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi’nde konuştu. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla birlikte Başkanı Ulaş Tepe, Türkiye’den iki belediye başkanının özel davetli konuşmacı olarak katıldığı zirvede yerini aldı.
ZİRVEDE GÖNÜLLÜ BİRÇOK ÜNLÜ 
İSİM VAR
İnsanlığın ne yöne doğru ilerlediğine ve ortak sorunların nasıl üstesinden gelinebileceğine odaklanan Sosyal Fayda Zirvesi’ne pek çok tanınmış isim katıldı. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Halit Ergenç’in üstlendiği zirvede Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, oyuncu Mert Fırat gibi pek çok isim yer aldı.
BAŞKAN TEPE BAŞARI HİKÂYESİNİ ANLATTI
19 farklı oturumda farklı temalara odaklanılan toplantıda Başkan Ulaş Tepe, “Gönüllülüğe Giden Kısayol” adıyla oluşturulan oturumda gönüllü ve profesyonel olarak başarıyla yürüttüğü projelerin hikâyesini katılımcılarla paylaştı.
 Küçük yaştan bu yana belediye başkanı olma hayaliyle yaşadığını ifade eden Başkan Tepe, “Farklı STK’larda gönüllü olarak yer aldığım çalışmalarla ve iyi uygulama örneği incelemelerimizle hayalini kurduğum belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Katılımcılığa önem veren, şeffaf, hesap verilebilir bir belediyecilik anlayışını uygulamya koyduk ve her ay belediye meclisi toplantılarımızı bir mahallede gerçekleştiriyoruz. Kentin içerisinde yaşayanlar en üst karar alma organının işleyişini bilmeliler. Dayatan değil danışan bir modelle toplumun bütün kesimlerini yönetim sisteminin içerisine dahil ediyoruz. Bu süreçlerle vatandaşlarımızda ‘kent sakini olma’ bilincinden ‘kentin sahibi olma’ bilincine bir yönelim sağlıyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.