BAŞKAN TÖREN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Gündem 02.06.2019 - 22:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4009+ kez okundu.
 

BAŞKAN TÖREN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Ramazan ayı süresince kardeşlik duyguları içerisinde, dayanışmayı ve yardımlaşmayı hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Tören, bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Bayramların milli birlik ve beraberliği pekiştiren özel günlerden olduğunu aktaran Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yerdi: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan; kardeşliktir, paylaşmaktır, sabırdır, berekettir, ibadettir’ diyerek bu mübarek ayda şehrimizde gönül köprüleri kurmanın sevinci içerisindeyiz. Bir ay boyunca büyük bir kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Şehrimizde kurduğumuz iftar soframızda komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, farklı kesimlerden vatandaşlarımızla ekmeğimizi ve suyumuzu bölüştük. Hoşgörü ve yardımlaşmayı zirvede yaşadığımız Ramazan ayının ardından bayramı idrak ediyoruz. Bayramlar, Rabbimizin lütfu olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır. Ailemizle, komşularımızla bayramlaşarak; çocuklara hediyeler vermeli; yaşlıları, yolda kalmışları, garip gurabayı, akrabalarımızı unutmadan, sıla-i rahim yapmayı da ihmal etmemeliyiz. Bizlerde, Ramazan ayında olduğu gibi birlik ve beraberliği her zaman yaşama, ‘şehir ittifakı’ anlayışıyla ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediye’ düşüncesi ile ilçemizi yönetme arzusu içerisinde olacağız ve bunu tüm Altınordululu kardeşlerimizle yapacağız.   Bu vesileyle bayramın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize, şehrimize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.”
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Ramazan ayı süresince kardeşlik duyguları içerisinde, dayanışmayı ve yardımlaşmayı hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Tören, bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Bayramların milli birlik ve beraberliği pekiştiren özel günlerden olduğunu aktaran Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yerdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan; kardeşliktir, paylaşmaktır, sabırdır, berekettir, ibadettir’ diyerek bu mübarek ayda şehrimizde gönül köprüleri kurmanın sevinci içerisindeyiz.

Bir ay boyunca büyük bir kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık.

Şehrimizde kurduğumuz iftar soframızda komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, farklı kesimlerden vatandaşlarımızla ekmeğimizi ve suyumuzu bölüştük.

Hoşgörü ve yardımlaşmayı zirvede yaşadığımız Ramazan ayının ardından bayramı idrak ediyoruz.

Bayramlar, Rabbimizin lütfu olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır.

Ailemizle, komşularımızla bayramlaşarak; çocuklara hediyeler vermeli; yaşlıları, yolda kalmışları, garip gurabayı, akrabalarımızı unutmadan, sıla-i rahim yapmayı da ihmal etmemeliyiz.

Bizlerde, Ramazan ayında olduğu gibi birlik ve beraberliği her zaman yaşama, ‘şehir ittifakı’ anlayışıyla ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediye’ düşüncesi ile ilçemizi yönetme arzusu içerisinde olacağız ve bunu tüm Altınordululu kardeşlerimizle yapacağız.  

Bu vesileyle bayramın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize, şehrimize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.