BAŞKAN TÖREN’E PANKARTLI TEŞEKKÜR

Gündem 24.12.2020 - 18:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2177+ kez okundu.
 

BAŞKAN TÖREN’E PANKARTLI TEŞEKKÜR

Yenimahalle’de festival gibi sevinç yaşanıyor!

Yenimahalle’de festival gibi sevinç yaşanıyor!  Adı gibi alt yapısı ve üst yapısıyla tamamen yenilenen mahallede asırlık sorunlar çözüme kavuşturuldu.  Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in mahallede yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yenimahalle Muhtarı Elvan Bektaş astığı pankartla:  “Mahallemizi adı gibi yenileyen Altınordu Belediye Başkanımız Sn. Aşkın Tören’e teşekkürler” derken “Yenimahalle esnafları ise: '' Yılların hizmet özlemi sona erdi. Hizmetleri için Altınordu Belediye Başkanımız Sn. Aşkın Tören’e teşekkür Ederiz.'' yazılı pankartlar astılar.
Yenimahalle’de festival gibi sevinç yaşanıyor!

Yenimahalle’de festival gibi sevinç yaşanıyor! 
Adı gibi alt yapısı ve üst yapısıyla tamamen yenilenen mahallede asırlık sorunlar çözüme kavuşturuldu.
 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in mahallede yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yenimahalle Muhtarı Elvan Bektaş astığı pankartla: 
“Mahallemizi adı gibi yenileyen Altınordu Belediye Başkanımız Sn. Aşkın Tören’e teşekkürler” derken “Yenimahalle esnafları ise: '' Yılların hizmet özlemi sona erdi. Hizmetleri için Altınordu Belediye Başkanımız Sn. Aşkın Tören’e teşekkür Ederiz.'' yazılı pankartlar astılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.