BAŞKAN ULAŞ TEPE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem 05.02.2020 - 07:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3141+ kez okundu.
 

BAŞKAN ULAŞ TEPE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçemizdeki muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi

Gülyalı Belediye  Başkanı Ulaş Tepe, ilçemizdeki muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. 2019 yılının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda Başkan Tepe, ilçedeki çalışmalar hakkında detaylı bir şekilde bilgi paylaşımında bulundu. YATIRIMLARIN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRIYORUZ Gerçekleştirilen çalışmalarda bu güne kadar düzgün bir strateji belirlediklerini ifade eden Başkan Tepe, “İlçemiz için büyük yatırımların önündeki engelleri kaldırıyoruz. Belediye tarihinin en büyük imar uygulaması atağını gerçekleştiriyoruz. Açtığımız yeni yollar doğalgazın geçeceği güzergâhlar üzerinde. Uygulama yoksa yatırımcıyı ilçeye çekme şansımız yok. Doğalgaz gibi kamu yatırımlarının da gelmesi büyük ölçüde sorunsuz güzergâhların oluşmasına bağlı” dedi. İLÇEMİZİN MENFAATLERİNİ GÖZETEREK UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ Gerçekleştirilecek hizmetlerde her kesimin desteğine ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Tepe, “Siyaset üstü bir anlayışla ilçemizin menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Sorunların çözümü noktasında her kapıyı çekinmeden çalıyoruz. Bugüne kadar uyguladığımız bu çözüm odaklı samimi yaklaşımla birçok konuda ciddi mesafeler kat ettik. Kano parkurunda çalışmaların başlaması, Kent Meydanı için tarihi konağın tescillenmesi, doğalgazla ilgili gelişmeler, Çikolata Park’ın hızlandırılması, İtfaiye Müfrezesi’nin kurulması gibi birçok işlemde uyumlu yaklaşımımızın rolü var” dedi. MUHTARLARIMIZ VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA GÜVENLİ BİR KÖPRÜ Vatandaşın çalışmalarla ilgili en doğru bilgiyi yerel yönetimler aracılığıyla alabileceğini belirten Başkan Tepe, “Vatandaşlarımızı ilk ağızdan en doğru şekilde bilgilendirmeli ve doğru yönlendirmeliyiz. Bu açıdan sizler vatandaşla aramızda güvenli bir köprü konumundasınız. Mahallelerinizdeki gelişmelerde vatandaşın mağdur olmaması için yönlendirmelerimizi doğru bir şekilde yapmalıyız. Özellikle imar konusunda vatandaşlarımız ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalabiliyor. Kimsenin mağdur olmaması için işlemlerin kanunlara uygun olarak yapılmasında fayda var” dedi.  Başkan Ulaş Tepe çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra muhtarlardan gelen talepleri dinledi ve toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.  
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçemizdeki muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi

Gülyalı Belediye  Başkanı Ulaş Tepe, ilçemizdeki muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. 2019 yılının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda Başkan Tepe, ilçedeki çalışmalar hakkında detaylı bir şekilde bilgi paylaşımında bulundu.

YATIRIMLARIN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

Gerçekleştirilen çalışmalarda bu güne kadar düzgün bir strateji belirlediklerini ifade eden Başkan Tepe, “İlçemiz için büyük yatırımların önündeki engelleri kaldırıyoruz. Belediye tarihinin en büyük imar uygulaması atağını gerçekleştiriyoruz. Açtığımız yeni yollar doğalgazın geçeceği güzergâhlar üzerinde. Uygulama yoksa yatırımcıyı ilçeye çekme şansımız yok. Doğalgaz gibi kamu yatırımlarının da gelmesi büyük ölçüde sorunsuz güzergâhların oluşmasına bağlı” dedi.

İLÇEMİZİN MENFAATLERİNİ GÖZETEREK UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Gerçekleştirilecek hizmetlerde her kesimin desteğine ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Tepe, “Siyaset üstü bir anlayışla ilçemizin menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Sorunların çözümü noktasında her kapıyı çekinmeden çalıyoruz. Bugüne kadar uyguladığımız bu çözüm odaklı samimi yaklaşımla birçok konuda ciddi mesafeler kat ettik. Kano parkurunda çalışmaların başlaması, Kent Meydanı için tarihi konağın tescillenmesi, doğalgazla ilgili gelişmeler, Çikolata Park’ın hızlandırılması, İtfaiye Müfrezesi’nin kurulması gibi birçok işlemde uyumlu yaklaşımımızın rolü var” dedi.

MUHTARLARIMIZ VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA GÜVENLİ BİR KÖPRÜ

Vatandaşın çalışmalarla ilgili en doğru bilgiyi yerel yönetimler aracılığıyla alabileceğini belirten Başkan Tepe, “Vatandaşlarımızı ilk ağızdan en doğru şekilde bilgilendirmeli ve doğru yönlendirmeliyiz. Bu açıdan sizler vatandaşla aramızda güvenli bir köprü konumundasınız. Mahallelerinizdeki gelişmelerde vatandaşın mağdur olmaması için yönlendirmelerimizi doğru bir şekilde yapmalıyız. Özellikle imar konusunda vatandaşlarımız ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalabiliyor. Kimsenin mağdur olmaması için işlemlerin kanunlara uygun olarak yapılmasında fayda var” dedi. 
Başkan Ulaş Tepe çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra muhtarlardan gelen talepleri dinledi ve toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.