BAŞKAN 2 YILDIR GÖRÜŞMEYEN BABA-KIZI BARIŞTIRDI

Yaşam 14.11.2015 - 19:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2846+ kez okundu.
 

BAŞKAN 2 YILDIR GÖRÜŞMEYEN BABA-KIZI BARIŞTIRDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaklaşık 2 yıldır görüşmeyen baba-kızı barıştırdı.

       Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Bayazıt, 2 yıl önce ailevi nedenlerden dolayı kızı Özge Karagöl ile tartışınca kızıyla, bir daha görüşmedi. Sürekli babasıyla barışmanın yollarını arayan Özge Karagöl, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların istek ve önerilerini dinlemek için düzenlediği Halk Gününe katıldı. Babasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı çok sevdiğini söyleyen Özge Karagöl, “Babam sizi kırmaz. Bana yardım edin. Babamla barışmak istiyorum” diyerek,  Başkan Yılmaz’dan yardım istedi. Özge Karagöl’ün bu talebi karşısında duygulanan Başkan Yılmaz, “yarın saat 10.30’da gel birlikte babana gidelim” dedi.   Özge Karagöl’ü barıştırmak için yola çıkacağı sırada baba Hüseyin Bayazıt’ın Altınordu ilçesinde olduğunu öğrenen Başkan Yılmaz, baba Hüseyin Bayazıt’ı telefonla arayarak, özel bir konuda görüşmek için Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne davet etti. Baba Hüseyin Bayazıt ile bir süre başbaşa görüşen Başkan Yılmaz, kızı Özge Karagöl ile barışmasını istedi.  Baba Hüseyin Bayazıt, Başkan Yılmaz’ın bu isteği üzerine kızını affettiğini söyledi. Başkan Yılmaz’ın Özge Karagöl’ü odaya davet etmesinin ardından 2 yıldır görüşmeyen, baba-kız birbirine sarılıp barıştı.   Belediyede olup bitenden habersiz bir şekilde dışarıda eşini bekleyen anne Dilek Bayazıt’da Başkan Yılmaz’ın makamına çağrıldı. Karşısında 2 yıldır görmediği kızı ve torununu görünce gözyaşlarına hakim olamayan Dilek Bayazıt kızı ve torununa sarılırken Başkan Yılmaz’ında duygu dolu anlar yaşadığı gözlendi.    Özge Karagöl’den babasının ve annesinin elini öpmesini isteyen  Başkan Yılmaz, “Herkes hata yapabilir. Özge bir hata yapmış ve bunu kabul ediyor. Sizleri de çok seviyor. Özge bundan sonra bizim de kızımız. Anne baba ve çocuklar arasında sonsuza kadar süren bir dargınlık yok. Ben Hüseyin  beye teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadı ve kızını affetti. Böyle güzel bir barışmaya vesile olduğumuz için çok mutluyum” dedi.   Baba Hüseyin Bayazıt ise, “Başkanımız Enver Yılmaz’ı çok sevdiğim için affettim. İki yıldır görüşmüyorduk ancak insan evladını dargında olsa affedebiliyor. Kızımı çok seviyorum” diye konuştu.   2 yıl sonra babası ile barışmanın mutluluğunu yaşayan Özge Karagöl, “Halk gününden başkanımızdan yardım istedim. Kendisi de bana yardımcı olacağını söyledi. Sağolsun bir gün geçmeden babamla beni barıştırdı. Allah ondan razı olsun” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaklaşık 2 yıldır görüşmeyen baba-kızı barıştırdı.

 

     Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Bayazıt, 2 yıl önce ailevi nedenlerden dolayı kızı Özge Karagöl ile tartışınca kızıyla, bir daha görüşmedi. Sürekli babasıyla barışmanın yollarını arayan Özge Karagöl, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların istek ve önerilerini dinlemek için düzenlediği Halk Gününe katıldı. Babasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı çok sevdiğini söyleyen Özge Karagöl, “Babam sizi kırmaz. Bana yardım edin. Babamla barışmak istiyorum” diyerek,  Başkan Yılmaz’dan yardım istedi. Özge Karagöl’ün bu talebi karşısında duygulanan Başkan Yılmaz, “yarın saat 10.30’da gel birlikte babana gidelim” dedi.

 

Özge Karagöl’ü barıştırmak için yola çıkacağı sırada baba Hüseyin Bayazıt’ın Altınordu ilçesinde olduğunu öğrenen Başkan Yılmaz, baba Hüseyin Bayazıt’ı telefonla arayarak, özel bir konuda görüşmek için Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne davet etti. Baba Hüseyin Bayazıt ile bir süre başbaşa görüşen Başkan Yılmaz, kızı Özge Karagöl ile barışmasını istedi.  Baba Hüseyin Bayazıt, Başkan Yılmaz’ın bu isteği üzerine kızını affettiğini söyledi. Başkan Yılmaz’ın Özge Karagöl’ü odaya davet etmesinin ardından 2 yıldır görüşmeyen, baba-kız birbirine sarılıp barıştı.

 

Belediyede olup bitenden habersiz bir şekilde dışarıda eşini bekleyen anne Dilek Bayazıt’da Başkan Yılmaz’ın makamına çağrıldı. Karşısında 2 yıldır görmediği kızı ve torununu görünce gözyaşlarına hakim olamayan Dilek Bayazıt kızı ve torununa sarılırken Başkan Yılmaz’ında duygu dolu anlar yaşadığı gözlendi. 

 

Özge Karagöl’den babasının ve annesinin elini öpmesini isteyen  Başkan Yılmaz, “Herkes hata yapabilir. Özge bir hata yapmış ve bunu kabul ediyor. Sizleri de çok seviyor. Özge bundan sonra bizim de kızımız. Anne baba ve çocuklar arasında sonsuza kadar süren bir dargınlık yok. Ben Hüseyin  beye teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadı ve kızını affetti. Böyle güzel bir barışmaya vesile olduğumuz için çok mutluyum” dedi.

 

Baba Hüseyin Bayazıt ise, “Başkanımız Enver Yılmaz’ı çok sevdiğim için affettim. İki yıldır görüşmüyorduk ancak insan evladını dargında olsa affedebiliyor. Kızımı çok seviyorum” diye konuştu.

 

2 yıl sonra babası ile barışmanın mutluluğunu yaşayan Özge Karagöl, “Halk gününden başkanımızdan yardım istedim. Kendisi de bana yardımcı olacağını söyledi. Sağolsun bir gün geçmeden babamla beni barıştırdı. Allah ondan razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.