BAŞKAN DEMİRCİ'NİN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Yaşam 07.03.2017 - 17:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3591+ kez okundu.
 

BAŞKAN DEMİRCİ'NİN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kadınların hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanınması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Demirci mesajında şu görüşlere yer verdi, "Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadırlar. Kadınlarımızın hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanımalı, sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta ön plana çıkmalarını sağlamalıyız. Tüm bunlarla beraber, kadına yönelik şiddetin artık bir son bulması için tüm toplum kesimleri olarak daha duyarlı olmalıyız. Annesine, eşine, kız kardeşine, kızına şiddet uygulayan bir ruhun iflas ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Peygamber Efendimiz, "Cennet anaların ayağının altındadır buyurmuştur," dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir. Kadınlarımızın toplumsal hayatta kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri daha etkin olabilmeleri en büyük dileğimizdir. Bu inançla tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." Öte yandan Akkuş Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmayarak çeşitli etkinlikler düzenliyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı - Belediye Başkanı İsa Demirci'nin toplumun her kesiminden çalışan kadınlarla yemekte buluşması - Çalışan kadınları işyerlerinde ziyaret. - Kadınlara özel Ezel Kalender konseri.
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kadınların hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanınması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Demirci mesajında şu görüşlere yer verdi, "Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadırlar. Kadınlarımızın hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanımalı, sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta ön plana çıkmalarını sağlamalıyız. Tüm bunlarla beraber, kadına yönelik şiddetin artık bir son bulması için tüm toplum kesimleri olarak daha duyarlı olmalıyız. Annesine, eşine, kız kardeşine, kızına şiddet uygulayan bir ruhun iflas ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Peygamber Efendimiz, "Cennet anaların ayağının altındadır buyurmuştur," dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir. Kadınlarımızın toplumsal hayatta kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri daha etkin olabilmeleri en büyük dileğimizdir. Bu inançla tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Öte yandan Akkuş Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmayarak çeşitli etkinlikler düzenliyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

- Belediye Başkanı İsa Demirci'nin toplumun her kesiminden çalışan kadınlarla yemekte buluşması

- Çalışan kadınları işyerlerinde ziyaret.

- Kadınlara özel Ezel Kalender konseri.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.