BAŞKAN TEKİNTAŞ'A OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ZİYARET

Yaşam 16.11.2016 - 19:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2320+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ'A OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ZİYARET

Ordu İMKB Anadolu lisesi okul aile birliği yönetim kurulu başkanı Salih Çakır ve Okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri Başkan Engin Tekintaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Ordu İMKB Anadolu lisesi okul aile birliği Başkanı Salih Çakır “ Altınordu Belediye Başkanımız, Sayın Engin Tekintaş’ın eğitim kurumlarına verdiği önem ve destek dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz. Daha önceki yıllar da olduğu gibi bu desteğe şimdi de devam etmesi eğitim camiasından büyük taktir görmektedir. Bu vesile ile Sayın Başkanımıza eğitime verdiği destek dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Engin Tekintaş, “Eğitime en çok destek veren belediyeyiz, okullarımızda ki derslik sayılarının artması için hem belediye eliyle hem de bağışçılar ile ortak çalışmalarımız sonucunda yeni eğitim yuvaları kazandırıyoruz. Okullarımızı spor sahaları, çevre düzenlemeleri, tamirat, tadilat ihtiyaçlarının giderilmesi aşamasında destekliyoruz. Çocuklarımız için her mahalleye parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Belediye olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da siz eğitimcilerimizin ve çocuklarımızın yanında olacağız.”  Şeklinde konuştu.
Ordu İMKB Anadolu lisesi okul aile birliği yönetim kurulu başkanı Salih Çakır ve Okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri Başkan Engin Tekintaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Ordu İMKB Anadolu lisesi okul aile birliği Başkanı Salih Çakır “ Altınordu Belediye Başkanımız, Sayın Engin Tekintaş’ın eğitim kurumlarına verdiği önem ve destek dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz. Daha önceki yıllar da olduğu gibi bu desteğe şimdi de devam etmesi eğitim camiasından büyük taktir görmektedir. Bu vesile ile Sayın Başkanımıza eğitime verdiği destek dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Engin Tekintaş, “Eğitime en çok destek veren belediyeyiz, okullarımızda ki derslik sayılarının artması için hem belediye eliyle hem de bağışçılar ile ortak çalışmalarımız sonucunda yeni eğitim yuvaları kazandırıyoruz. Okullarımızı spor sahaları, çevre düzenlemeleri, tamirat, tadilat ihtiyaçlarının giderilmesi aşamasında destekliyoruz. Çocuklarımız için her mahalleye parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Belediye olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da siz eğitimcilerimizin ve çocuklarımızın yanında olacağız.”  Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.