BAŞKAN ULUBEYLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Yaşam 12.11.2016 - 23:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1660+ kez okundu.
 

BAŞKAN ULUBEYLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesindeki mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Yılmaz 3,5 saat süren toplantıda mahalle muhtarlarını tek tek dinleyerek taleplerini not aldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen ve Başkan Enver Yılmaz’ın başkanlık ettiği toplantıya muhtarlarla birlikte OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Daire Başkanları ve sorumlu teknik personel katıldı.   Toplantının açılışında konuşma yapan Başkan Yılmaz, “Altınordu’daki muhtarlarımızın ardından Ulubey ilçesindeki muhtarlarımızla da bir aradayız. Bilindiği üzere ilçe ziyaretlerimizde muhtarlarımızla toplantı yaparak, mahallelerindeki sorunları ve taleplerini not alıyoruz. Ancak ilçelerdeki fiziki mekânların yetersizliği ve zaman konusundaki bazı sıkıntılardan dolayı sizleri Büyükşehir Belediyemizde ağırlamayı uygun gördük. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarımızda mahallelerimizin yol ve su sorunu başta olmak üzere yaşadığı problemleri, ilgili birimlerden arkadaşlarımızın katılımlarıyla değerlendirecek ve mevcut sorunların çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulunacağız” dedi.   BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKACAĞIZ   Başkan Enver Yılmaz, Ulubey ilçesindeki yatırımların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Yatırımlarımız aralıksız devam ediyor ancak yaşanan bazı olağanüstü süreçler nedeniyle yüzde 20-30 oranında gecikmeli olarak devam eden yatırımlar da var. Ulubey ilçemizde su ve kanalizasyonla ilgili çok ciddi projeleri hayata geçiriyoruz. Her yer şantiyeye dönmüş durumda ve çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz, 2017 yılının sonuna kadar suyla ve 2018’in ilk çeyreğine kadar da ulaşımla ilgili ilçe genelindeki önemli sorunları tamamen çözmek. Bu süre sonunda ufak tefek sorunlar kalsa da nüfusun büyük bir çoğunluğunu ilgilendiren yatırımları hayata geçirmiş olacağız. Bardağın dolu tarafına bakacağız. Geriye kalan bazı lokal sorunlar olabilir, onları da belirli bir program çerçevesinde çözeceğiz” şeklinde konuştu.   VATANDAŞLARIMIZ MEMNUNSA BİZ DE MEMNUNUZ   Muhtarların mahallelerindeki önemli sorunları kendilerine aktarmalarının önemine dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Mahallelerin sorunlarını en iyi bilen sizlerden beklentimiz, mahallelerinizle ilgili önemli sorunları bizlerle paylaşmanız. Siz, vatandaşlarımıza sıkıntı veren konuları bize bildireceksiniz ve biz de çözüm üreteceğiz. Halkımızın memnuniyetiyle bizler de memnun olacağız” dedi.   Toplantıda Ulubey ilçesindeki yatırımlarla ilgili sunumların ardından muhtarlar, tek tek söz alarak sorunları ve memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Enver Yılmaz, talepleri not alarak sorunların çözümü konusunda gerekli değerlendirme ve çalışmaları yapacaklarını ifade etti.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesindeki mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Yılmaz 3,5 saat süren toplantıda mahalle muhtarlarını tek tek dinleyerek taleplerini not aldı.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen ve Başkan Enver Yılmaz’ın başkanlık ettiği toplantıya muhtarlarla birlikte OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Daire Başkanları ve sorumlu teknik personel katıldı.
 
Toplantının açılışında konuşma yapan Başkan Yılmaz, “Altınordu’daki muhtarlarımızın ardından Ulubey ilçesindeki muhtarlarımızla da bir aradayız. Bilindiği üzere ilçe ziyaretlerimizde muhtarlarımızla toplantı yaparak, mahallelerindeki sorunları ve taleplerini not alıyoruz. Ancak ilçelerdeki fiziki mekânların yetersizliği ve zaman konusundaki bazı sıkıntılardan dolayı sizleri Büyükşehir Belediyemizde ağırlamayı uygun gördük. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarımızda mahallelerimizin yol ve su sorunu başta olmak üzere yaşadığı problemleri, ilgili birimlerden arkadaşlarımızın katılımlarıyla değerlendirecek ve mevcut sorunların çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulunacağız” dedi.
 
BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKACAĞIZ
 
Başkan Enver Yılmaz, Ulubey ilçesindeki yatırımların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Yatırımlarımız aralıksız devam ediyor ancak yaşanan bazı olağanüstü süreçler nedeniyle yüzde 20-30 oranında gecikmeli olarak devam eden yatırımlar da var. Ulubey ilçemizde su ve kanalizasyonla ilgili çok ciddi projeleri hayata geçiriyoruz. Her yer şantiyeye dönmüş durumda ve çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz, 2017 yılının sonuna kadar suyla ve 2018’in ilk çeyreğine kadar da ulaşımla ilgili ilçe genelindeki önemli sorunları tamamen çözmek. Bu süre sonunda ufak tefek sorunlar kalsa da nüfusun büyük bir çoğunluğunu ilgilendiren yatırımları hayata geçirmiş olacağız. Bardağın dolu tarafına bakacağız. Geriye kalan bazı lokal sorunlar olabilir, onları da belirli bir program çerçevesinde çözeceğiz” şeklinde konuştu.
 
VATANDAŞLARIMIZ MEMNUNSA BİZ DE MEMNUNUZ
 
Muhtarların mahallelerindeki önemli sorunları kendilerine aktarmalarının önemine dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Mahallelerin sorunlarını en iyi bilen sizlerden beklentimiz, mahallelerinizle ilgili önemli sorunları bizlerle paylaşmanız. Siz, vatandaşlarımıza sıkıntı veren konuları bize bildireceksiniz ve biz de çözüm üreteceğiz. Halkımızın memnuniyetiyle bizler de memnun olacağız” dedi.
 
Toplantıda Ulubey ilçesindeki yatırımlarla ilgili sunumların ardından muhtarlar, tek tek söz alarak sorunları ve memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Enver Yılmaz, talepleri not alarak sorunların çözümü konusunda gerekli değerlendirme ve çalışmaları yapacaklarını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.